15. december 2017
Sæsonens fire instruktører er, fra venstre: Nicki Reinhold Byel, instruktør på »Løgn og Latin«, Anne Hviid, »Styrmand Karlsens Flammer«, Lone Oleskow, »Frode og de andre rødder«, og Carsten Holm, »Jeppe på bjerget«. PR-foto
Sæsonens fire instruktører er, fra venstre: Nicki Reinhold Byel, instruktør på »Løgn og Latin«, Anne Hviid, »Styrmand Karlsens Flammer«, Lone Oleskow, »Frode og de andre rødder«, og Carsten Holm, »Jeppe på bjerget«. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Krabasken lægger an til fire forestillinger i ny sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Krabasken lægger an til fire forestillinger i ny sæson
Slagelse - 17. april 2017 kl. 08:27
Af Per Vangsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når sommeren er forbi, bliver det igen teatertid, og det er de ved at forberede sig på hos Krabasken, der i den kommende sæson har fire forestillinger på programmet. Det bliver »Jeppe på Bjerget« i september-oktober, »Frode og de andre rødder« i november-december, »Løgn og Latin« i januar-februar og »Styrmand Karlsens Flammer«, der skal spilles i marts og april næste år.

Onsdag 26. april - altså i år - klokken 18.30 slår amatørteatret dørene op til den kommende sæson og inviterer indenfor til introaften. Her bliver sæsonens teaterstykker introduceret, og alle, der har lyst til at være med på en eller anden måde, kan møde op uden nogen form for tilmelding.

Ud over skuespillere har Krabasken brug for folk, der har lyst til at lave kulisser med værkstedsholdet, finde og sy kostumer eller måske styre lyd og lys fra teknikrummet.

Nye medlemmer får en rundvisning og en kort fortælling om Krabasken, inden selve introduktionen går i gang.

I den forgange sæson blev det på grund af ombygning af teatersalen kun til tre forestillinger, som publikum til gengæld tog godt imod.

Det er allerede nu muligt at købe et sæsonkort til kr. 415,- med billetter til sæsonens fire nye forestillinger.

Der er flere informationer at hente på www.krabasken.dk.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk