15. oktober 2019
Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Korsør-sagen: Ingen tydelige tegn på voldtægt af børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Korsør-sagen: Ingen tydelige tegn på voldtægt af børn
Slagelse - 26. april 2019 kl. 06:30
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som omtalt i onsdag startede der tirsdag en større sag ved Retten i Næstved, som er blevet sammenlignet med »Tønder-sagen« og »Brønderslev-sagen« - begge meget omtalte sager, hvor ofrene var mindreårige børn. Flere ting tyder nu på, at Korsør-sagen måske ikke hører til i samme kategori.

arrow Læs også: Far: Min kone har banket mig siden børnene var små

Blandt andet kom det frem i retten tirsdag, at der - efter moderens anmeldelse af faderen for voldtægt mod børnene - har været foretaget grundige lægelige undersøgelser på Retsmedicinsk Institut af de to mindreårige piger. Undersøgelser, som ikke kunne dokumentere umiddelbare tegn på voldtægt.

Blandt konklusionerne efter en kikkertundersøgelse lød det, at »der ikke var nogen tilsmudsning. At der ikke blev fundet tegn på hverken vold eller voldtægt - hverken analt eller i endetarmen«. Dog med den tilføjelse, at selv om der på undersøgelsestidspunktet ikke blev fundet tydelige tegn på vold eller voldtægt, så udelukker det ikke, at overgreb kunne være sket tidligere.

Den 42-årige far har hele tiden nægtet at have udsat sine børn for vold eller voldtægt - og fastholder, det i stedet er børnenes mor, der har fået børnene til at lyve om overgrebene. Han forklarede også, at han flere gange har set moren slå børnene:

- Hvis de var uartige eller ikke var kommet hjem til tiden, slog hun dem ned både knytnæver på kroppen og lussinger i ansigtet. Og da jeg bad hende stoppe, blev hun sur på mig, fordi jeg ikke kunne sætte dem på plads, fortalte han.

De fire børn - to tvillingedrenge, som i dag er 15, og to piger på henholdsvis 11 og 12 år - er flere gange blevet afhørt af myndighederne. Der er således hele 15 timers videoafhøringer, som skal afspilles i Retten i Næstved i de kommende dage. Det sker for lukkede døre af hensyn til børnene og er derfor ikke noget, avisen kan beskrive i detaljer.

arrow Hvem er skyldig - både mor og far?
23. maj 2019 kl. 07:54 Opdateret: kl. 07:54
arrow 14-årige sønner kalder mor et uhyre der opfordrede til sex
22. maj 2019 kl. 15:19 Opdateret: kl. 16:00
arrow Vidne brød grædende sammen i mishandlingssagen fra Korsør
22. maj 2019 kl. 06:30 Opdateret: kl. 22:23

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk