22. juni 2021
Anne Glad interviewer formand for Korsør Erhvervsforening om tiltag i Korsør, der skal udvikle og bevare foretningslivet. Det var før, at et flertal i byrådet skød cykelfærgeidden ned. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Anne Glad interviewer formand for Korsør Erhvervsforening om tiltag i Korsør, der skal udvikle og bevare foretningslivet. Det var før, at et flertal i byrådet skød cykelfærgeidden ned. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Korsør og Anne Glad skal sælge ny tv-serie til DR

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Korsør og Anne Glad skal sælge ny tv-serie til DR
Opdateret 11. juni 2021 kl. 14:24
Slagelse - 11. juni 2021 kl. 11:15
Af Helge Wedel

Forleden var Anne Glad - kendt fra blandt andet DR-programmet »Kender du typen« - på besøg i Korsør sammen med en kameramand. Byen for foden af Storebæltsbroen var udset til eksempel og brug for en ny tv-serie med fokus på detailhandel og byudvikling.

- Jeg blev kontaktet af et produktionsselskab, som jeg straks henviste til Korsør Erhvervsforening og dens formand Jacob Stryhn, siger Hans-Jørn Andersen fra Korsør Bykontor, som i øvrigt inden længe ventes at åbne på ny adresse.

Ifølge Jacob Stryhn blev han interviewet af Anne Glad om de tiltag, der er sat i gang i Korsør for at udvikle og bevare byens forretningsliv.

Optagelserne bruger produktionsselskabet i en såkaldt teaser, der skal vises for indkøbscheferne i DR, som herefter beslutter, om de vil købe det nye tv-koncept.

En af ideerne er, at besøge udvalgte danske byer for at beskrive nye tiltag for at bevare og udvikle detailhandlen. Herefter vil der så efterfølgende blive fulgt op på, om det så havde hjulpet.

Cykelfærgeideen
Aktuelt var Anne Glad forbi, da ideen om en cykelfærge mellem Nyborg og Korsør endnu ikke var skudt ned af et politisk flertal i byrådet, som ikke en gang mente, at borgmester John Dyrby Paulsen (S) skulle kontakte transportministeren om projektet. Cykelfærgeideen var, at cykelturister skulle sejle fra og ankomme til Korsør Havn og dermed centrum af Korsør, hvor den øgede trafik skulle komme butikker og restauranter til gode.

Den idé ser det altså ikke ud til, at produktionsselskabet behøver at komme tilbage for at tjekke effekten af, hvis ellers Korsør og Anne Glad ender med at får solgt det nye tv-koncept til DR.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk