21. november 2017
Lys og farverig ser den nye Korsør Hallen ud. På mandag overdrages den til kommunen. Og den 26. januar er der officiel indvielse, men hallen tages i brug før Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Lys og farverig ser den nye Korsør Hallen ud. På mandag overdrages den til kommunen. Og den 26. januar er der officiel indvielse, men hallen tages i brug før Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Korsør Hallen klar til brug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Korsør Hallen klar til brug
Slagelse - 12. januar 2017 kl. 10:22
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et par millioner kroner og godt et par måneders forsinkelse i forhold til planen er fakta og brugt i den renoverede Korsør Hallen, der nu endelig meldes klar til brug.

Slagelse Kommune får overdraget hallen mandag den 16. januar, hvorefter brugerne ifølge afdelingsleder Christian Abildgaard i fritidsafdelingen forventes at kunne tage den i brug umiddelbart efter. Den officielle indvielse med tale af kulturudvalgsformand Troels Christensen (LA), kidsvolley og volleyhold fra VK Vestsjælland spillende i hallen på det nye gulv med indfarvede volleybaner, samt lidt til ganen finder sted torsdag den 26. januar klokken 18.10.

Allerede søndag den 22. januar spiller VK Vestsjællands ligaherrer deres første kamp i hallen, hvor modstanderen er ASV Aarhus, som de lokale volley-herre endnu ikke har vundet over. Her vil publikum kunne prøve den nye teleskoptribune, nyde det nye kraftige lys og de farvede baner.

Korsør Hallen, der er bygget i 1969, har både indvendig og udvendigt fået nyt tag. Tagplader på det 1600 kvadratmeter store tag er skiftet ud med to lag tagpap, ligesom der er sat otte ovnlysvinduer i.

Oprindelig var det planen, at hallen skulle været taget i brug omkring 1. november 2016, men blandt andet råd i taget forsinkede arbejdet, der altså nu endelig afsluttes ved udgangen af denne uge.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk