19. oktober 2019
Tirsdag var femte retsdag ved retten i Næstved i den omfattende mishandlingssag fra Korsør, hvor begge forældre er anklaget for årelang mishandling af deres fire børn. Foto: Helge Wedel
Tirsdag var femte retsdag ved retten i Næstved i den omfattende mishandlingssag fra Korsør, hvor begge forældre er anklaget for årelang mishandling af deres fire børn. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konsulent manipuleret i mishandlings- og voldtægtssag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konsulent manipuleret i mishandlings- og voldtægtssag
Slagelse - 22. maj 2019 kl. 05:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Familiekonsulent blev manipuleret af mor tiltalt for mishandling af sine fire børn. Moren anklager faren for mishandlingen med voldtægt, sexmisbrug og vold.

arrow Læs også: Genboer rystede: - Vi troede børnene legede når de skreg...

Både familiekonsulenten og den anklagede 42-årige far måtte give tårerene frit løb ved det femte retsmøde tirsdag i den omfattende mishandlingssag fra Korsør, hvor en mor og en far begge er anklaget for at have mishandlet deres fire børn gennem flere år.

Familiekonsulenten var knyttet til familien i fire måneder fra dagen efter, at faren blev anholdt den 30. august 2018. I retten fortalte hun, at hendes udgangspunkt var, at årsagen til de fire traumatisede børn var deres fars mishandling af dem.

Hun måtte grædende tage en pause, da hun forklarede om en video optaget af en af sønnerne. Den viste en aggressiv nærmest manisk råbende og skrigende mor. Videoen ændrer hendes syn på familiens situation.

- Jeg har oplevet det, jeg har, men videoen ændrer mit syn på, om moren kunne være en god mor for sine børn, for jeg opdagede, at moren har et medansvar for børnenes mistrivsel, sagde familiekonsulenten. Hun tilføjede, at moren også havde været i stand til at manipulere hende til at tro, at hun var en god mor, der ville sine børn det bedste.

De to piger på i dag 11 og 12 år samt to drenge på i dag 14 år blev først fjernet af kommunen fra den 43-årige mor fire måneder efter, at faren var anholdt.

arrow Mor fængslet og far løsladt
18. juni 2019 kl. 11:22 Opdateret: kl. 14:38
arrow Sex- og voldsmonster mod sine fire børn eller aldeles uskyldig?
28. maj 2019 kl. 10:05 Opdateret: kl. 10:13
arrow 10-årig pige beskriver farens voldtægt af hende
27. maj 2019 kl. 17:13 Opdateret: kl. 06:13

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk