23. oktober 2020
Ledelsen i Bagerkompagniet blev forleden pålagt konkursramte. En af de tre har tidligere ageret rådgiver for Stén Knuth.
Ledelsen i Bagerkompagniet blev forleden pålagt konkursramte. En af de tre har tidligere ageret rådgiver for Stén Knuth.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konkursramt rådgav tidligere borgmester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konkursramt rådgav tidligere borgmester
Opdateret 14. november 2019 kl. 09:01
Slagelse - 14. november 2019 kl. 06:15
Af Carsten Lysdal

Det er ikke første gang, at Michael Clausen, Søren Hansen og Carsten Forsberg er involveret i en konkurssag. Alle tre, som forleden blev pålagt to års konkurskarantæne for deres medvirken i Bagerkompagniet, har tidligere haft roller i selskaber, der senere - på godt dansk - er gået på røven.

arrow Læs også: Medarbejdere i konkursramt bagerselskab: - Ingen tvivl om hvem der styrede

Det viser en gennemgang i CVR-registret, som for alles vedkommende indikerer, at det er sket ad flere omgange.

Carsten Forsberg, der var direktør i MBC+T Engros, som stod bag Bagerkompagniet indtil konkursen i juni sidste år, har seks ophørte relationer, anparts- og holdingselskaber, som enten er tvangsopløst eller opløst efter konkurs. Der er dog også flere aktive relationer, som altså er firmaer, der fungerer den dag i dag.

Til daglig rådgiver han firmaer i driftsoptimering, hvilket også var planen med Bagerkompagniet, og præciserer i den forbindelse, at han ikke har været involveret i de nævnte selskaber på tidspunktet for konkurs og lukning.

Blandt andet er han knyttet til et holdingselskab, der går nedenom og hjem, men her er han for længst fratrådt.

- Og at de andre er lukket, skyldes, at der ingen aktivitet har været. Der er intet forkert en i en tvangsopløsning. Jeg har ikke haft nogen konkurser i min karriere før alt det her, slår han fast.

Søren Hansen og Michael Clausen har flere bag sig, herunder et ejendomsselskab for førstnævntes vedkommende, og er blandt andet kendt fra Pranahuset, der engang lå i Vestsjællandscentret.

Gennemgangen viser samtidig, at særligt sidstnævnte - Michael Clausen - har taget del i flere nu opløste selskaber.

Otte CVR-numre er han knyttet til, og kun et enkelt af dem udgør en såkaldt aktiv relation i form af THINK PR ApS. De øvrige er enten tvangsopløst eller opløst efter konkurs.

Han har samtidig ageret rådgiver for tidligere borgmester Stén Knuth (V), der i dag er menigt byråds- og folketingsmedlem. Det bekræfter Stén Knuth selv og slår fast, at bistanden blev købt til en række enkeltsager og ikke med det formål, at Michael Clausen skulle være med inde over alt.

Samtidig skal det siges, at han ikke blev betalt af kommunen, men af partiet.

- Det er korrekt, at vi brugte ham til sparring og rådgivning i forhold til nogle enkeltsager. Jeg har dog ikke talt med ham længe, siger den nu tidligere Venstre-borgmester.

Michael Clausen ønsker ikke at kommentere sagen, men har tidligere forklaret, at han i korte perioder har været med i selskaber, der så er lukket ned.

arrow Kompagnoner efter bagerkonkurs: Flere løgne i retten
07. december 2019 kl. 07:13 Opdateret: kl. 17:44
arrow Intern splid efter bagerkrak: Beskyldes for at lyve i retten
23. november 2019 kl. 07:30 Opdateret: kl. 08:00
arrow Konkurs-ledelse beskylder hinanden for at lyve
13. november 2019 kl. 12:00 Opdateret: kl. 20:32
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk