31. maj 2020
Biler på parkeringspladsen er indregistrerede i Polen, og vandrerhjemmet på Bjergbygade i Slagelse bliver ikke drevet, som det skal. Nu er det retslige skridt, det handler om.
gallery icon

Se billedserie

Biler på parkeringspladsen er indregistrerede i Polen, og vandrerhjemmet på Bjergbygade i Slagelse bliver ikke drevet, som det skal. Nu er det retslige skridt, det handler om.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommune vil tvinge ejer af vandrerhjem til at sælge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommune vil tvinge ejer af vandrerhjem til at sælge
Opdateret 15. september 2016 kl. 07:10
Slagelse - 15. september 2016 kl. 06:30
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Handlen skal gå tilbage. Det mener politikere, som i 2015 ellers lagde kimen til, at vandrerhjemmet på Bjergbygade i Slagelse kunne komme på private hænder.

Den nye ejer af stedet driver dog ikke stedet efter forskrifterne - ej heller efter den klokkeklare aftaletekst, som blev underskrevet i forbindelse med købet. Derfor tog man allerede i foråret tilløb til et tilbagekøb, men dialogen med ejeren af vandrerhjemmet har vist sig noget vanskelig.

Nu lader det dog til, at Slagelse Kommune har mistet tålmodigheden med ejeren, som i stedet for et vandrerhjem tilsyneladende driver hotelvirksomhed for særligt polske håndværkere.

Kommunen vil gå rettens vej for at få ejeren med på et salg. Det skriver Sjællandske.

- Der bliver ikke drevet vandrerhjem, så det her er og var ikke en lovlig handel. Den må gå tilbage, og det er da drønirriterende, at der skal bruges krudt på det. Det er penge ud af kommunekassen, forklarer tidligere borgmester Lis Triber (S).

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk