26. september 2020
Fra venstre ses Phil Lam instruktør, Cecilie Larsen koreograf, Caroline Andreasen, Louise Krogh, Siri Christiansen - alle  medlemmer af bestyrelsen  i musicalforeningen Storebælt. Foto: Martin Fabricius Buchwald
Fra venstre ses Phil Lam instruktør, Cecilie Larsen koreograf, Caroline Andreasen, Louise Krogh, Siri Christiansen - alle medlemmer af bestyrelsen i musicalforeningen Storebælt. Foto: Martin Fabricius Buchwald
Foto: Martin F. Buchwald
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom til casting til musical

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom til casting til musical
Slagelse - 31. oktober 2017 kl. 11:58
Af Helge Wedel

Især mandlige sangere og dansere er efterspurgte, når den forholdsvise nye »Musicalforeningen Storebælt« holder casting til deres første forestilling »Vi maler byen rød«. En forestilling med de velkendte danske grand-prix-sange som omdrejningspunkt.

Castingen er torsdag d. 2 november fra kl. 18-21 i Korsør Kulturhus, der er hjemsted for foreningen, og hvor også deres musical efter planen skal opføres i maj 2018. Det oplyser Phil Lam , der er instruktør på »Vi maler byen rød«. Han er i øjeblikket ved at planlægge sæsonen sammen med resten af bestyrelsen i den nystiftede forening, der tæller en del flere kvinder end mænd.

Foreningen kan allerede melde en forestilling udsolgt, så interessen for musical i Korsør er stor. Der er stadig brug for sponsorater og frivillige, der kan og vil hjælpe til med praktiske udfordringer. Foreningen har til formål at opføre og skabe fantastiske musical oplevelser for hele familien.

INFO: Mere om musicalforeningen https://mfstorebaelt.dk/

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk