7. maj 2021
Jeg er meget skuffet, siger borgmester Stén Knuth (V)
Jeg er meget skuffet, siger borgmester Stén Knuth (V)
Foto: Fotograf Anders Ole Olsen ©
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Knuth skuffet over kritik fra tidligere borgmestre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knuth skuffet over kritik fra tidligere borgmestre
Opdateret 13. november 2017 kl. 23:57
Slagelse - 13. november 2017 kl. 21:19
Af Carsten Lysdal

- I de sidste fire år har der været et fremragende og seriøst samarbejde i fagudvalgene. På tværs af partier. Kun på to områder er det gået galt: i økonomiudvalget og i byråd. Begge steder er borgmesteren formand.

arrow Læs også: Ekspert: Eksborgmestres kritik er i den milde ende

Sådan lyder indledningen på en annonce, som i denne uge rammer ugeaviser og dagblade i Slagelse, herunder UgeNyt.

Det er fem tidligere borgmestre - løsgængeren Jens Jørgensen, Troels Christensen (LA) og socialdemokraterne Niels O. Pedersen, Lis Tribler og Flemming Erichsen - der går sammen i et fælles angreb på den siddende borgmester, Venstres Stén Knuth (V), som de anklager for værende dårlig udi politisk ledelse.

- Vi har tilsammen 50 års erfaring, og som det er nu - og har været under Stén Knuth (V) - er der ikke den ledelse, der skal til. I min tid som borgmester i Korsør har der aldrig været byrådsmøder som dem, vi ser i Slagelse i dag. Borgmesteren er ikke hele byrådets mand, men er i stedet partipolitisk. Det er ikke sådan en person, en borgmester skal være, siger Flemming Erichsen, som bakkes op af de øvrige.

Ifølge tidligere Slagelse-borgmester Jens Jørgensen er det styringen, Stén Knuth fejler med. Jens Jørgensen er tidligere trådt ud af Venstre angiveligt grundet den politiske ledelse under netop den siddende borgmester.

Stén Knuth er i sagens natur skuffet over, hvad han kalder et angreb.

- Jeg er meget skuffet. Jeg synes, at valgkampen har nået et niveau, hvor jeg i hvert fald ikke selv vil spille med. Det er uhørt, siger borgmesteren, der ikke mindst i forhold til Lis Tribler minder om, at han i sin tid støttede op som opposition.

- Jeg synes, det er at gå for langt. Der sidder seks tidligere borgmestre i byrådet, som har haft deres måder. Nu går de ud og kritiserer mig, og det, der skuffer mig mest, er, at de går ud og taler kommunen ned i stedet for at fokusere på de resultater, der er opnået, siger han.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk