10. december 2018
Den 59-årig kioksejer Lars Alring kom ikke selv til skade. Bag ham skærmen med overvågningsbilleder fra kiosken. Det voldsomme opgør med knivrøveren blev optaget af overvågningskameraet. Foto: Helge Wedel
Den 59-årig kioksejer Lars Alring kom ikke selv til skade. Bag ham skærmen med overvågningsbilleder fra kiosken. Det voldsomme opgør med knivrøveren blev optaget af overvågningskameraet. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Knivrøver slået bevidstløs med koben af kioskejer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knivrøver slået bevidstløs med koben af kioskejer
Slagelse - 23. februar 2018 kl. 16:57
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det udviklede sig særdeles dramatisk, da en 29-årig stor maskeret mand med rygsæk og bevæbnet med en kniv i hånden klokken 12.27 fredag kom ind i »Spil og vind«-kiosken Halsskovvej 17 i Korsør for at begå røveri.

arrow Læs også: Kioskejer slipper for straf efter selvtægt - ærgrer sig dog over pengespild

Bag disken stod indehaveren af kiosken 59-årige Lars Alring med 40 års erfaring som dørmand, tidligere udøvende bokser og formand gennem en årrække for Korsør Amatør Bokseklub.

Lars Alring greb et koben af jern for at forsvare sig mod røveren, der hævede kniven og stak ud efter ham.

Det kom til et voldsomt håndgemæng, der blev filmet af kioksens overvågningskamera. Røveren var væsentlig højere og større end Lars Alring. Sjællandske har haft lejlighed til at se overvågningsfilmen fra forretningen, der viser den voldsomme kamp mellem knivrøver og kioskejer.

- Jeg tror, at jeg rammer ham i tindingen, så han går ud som et lys, siger Lars Alring til Sjællandske.

Han kom ikke selv til skade, men imødeser en sigtelse for vold, som han dog håber bliver frafaldet, fordi det er tydeligt på overvågningsbillederne, at han forsvarer sig mod den knivstikkende røver.

Efter at have ligget bevidstløs et stykke tid på gulvet tumler røveren groggy ud af kiosken, mens Lars Alring får tilkaldt politiet, som kort tid efter kunne anholde den 29-årige.

Ifølge Lars Alring havde den 29-åriges mor tilkaldt en ambulance til mandens bopæl på Fasanstien ikke langt derfra på grund af den blødende flænge i hovedet efter slaget med kobenet.

Mere i Sjællandskes lørdagsudgave.

arrow Slog røver med koben: Kioskejer sigtes for vold
24. februar 2018 kl. 09:31 Opdateret: kl. 10:59
arrow Se dramatiske billeder: Knivrøver slået bevidstløs
24. februar 2018 kl. 06:31 Opdateret: kl. 18:53

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk