13. december 2018
Korshærsleder Flemming Jantzen afviser, at Kirkens Korshær vil indgå en ny aftale med kommunen og få flere penge ud af det. Privatfoto
Korshærsleder Flemming Jantzen afviser, at Kirkens Korshær vil indgå en ny aftale med kommunen og få flere penge ud af det. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kirkens Korshær vil modernisere Korsør-herberg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kirkens Korshær vil modernisere Korsør-herberg
Slagelse - 13. marts 2018 kl. 07:52
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det er en »and«, at vi vil opsige de seks lejere, der bor på første sal i Kirkens Korshær i Havnegade. Men det er rigtigt, at vi har planer om at modernisere boligerne.

Det fastslår Flemming Jantzen, der er leder af Kirkens Korshærs varmestuer i Slagelse, Korsør, Skælskør og Ringsted.

Ifølge et tip til Sjællandske skulle de seks lejere være blive opsagt. Angiveligt fordi Kirkens Korshær vil bruge lejlighederne som udslusningsboliger til borgere, som Slagelse Kommune har hjulpet med psykiske problemer eller med problemer med narko eller alkohol.

Hvilket angiveligt skulle give Kirkens Korshær flere penge end i dag via en ny aftale.

Det sidste afvises dog af Flemming Jantzen.

- Vi vil hjælpe de samme grupper, som vi hele tiden har gjort, også efter en modernisering. Men der sker jo løbende udskiftning af beboere. Hvornår vi kan gå i gang med renoveringen er dog uvist. Der er ikke lavet tegninger, og vi har heller ikke penge til rådighed til det endnu, siger Flemming Jantzen.

Korshærslederen siger, at det man sigter mod er en gennemgribende renovering med nye toiletter og bad. Simpelthen fordi lejlighederne er nedslidte.

Boligerne er placeret tæt på det skur på Solens Plads, hvor mange folk med sociale problemer holder til, og som samtidig angiveligt er stedet i Korsør, hvor man kan købe narko næsten døgnet rundt.

Det har fået enkelte til at spørge, om det nu også er det rette sted til boligerne, hvis formålet er, at beboerne skal holde sig fra narkoen.

Flemming Jantzen siger dog, at Kirkens Korshær gerne vil være der, hvor »vinden blæser«.

- Skuret er jo kommunens, men vi hjælper mange af de, der kommer der, som benytter vores varmestue. Det er ikke vores formål at gå ind og ændre vore brugeres livsstil, men vi prøver at gå ind og forbedre nogle ting for dem, så de føler de får et bedre liv, siger Flemming Jantzen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk