13. august 2020
Skælskør Marinegarde var alene om at gå street show i år, men gardisterne havde med deres påklædning og flotte parykker sørget for, at der var noget at se på. Og musikken var der bestemt heller ikke noget at udsætte på. Foto: Arne Svendsen
gallery icon

Se billedserie

Skælskør Marinegarde var alene om at gå street show i år, men gardisterne havde med deres påklædning og flotte parykker sørget for, at der var noget at se på. Og musikken var der bestemt heller ikke noget at udsætte på. Foto: Arne Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Keramikfestival tog kraft fra streetshow

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Keramikfestival tog kraft fra streetshow
Opdateret 15. juli 2019 kl. 11:36
Slagelse - 15. juli 2019 kl. 06:14
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skælskør: - Der er simpelthen brugt så mange kræfter på den succesfulde keramikfestival, at folk ikke rigtig har haft overskud til at melde sig til street show.

Lød det fra formanden for Skælskør Erhvervsforening, Pia Kimer Jacobsen, da Sjællandske traf hende og barnebarnet Nelly på Algade lige før lørdagens streetshow. En begivenhed hvor der var lagt op til, at Skælskør skulle stå sammen og præsentere sig på Algade.

Det har man gjort to gange før med pæn succes, hvor Skælskør Marinegarde er gået i spidsen med en hale af foreninger og forretningsdrivende efter sig. Men sådan blev det ikke i år.

- Der var så få tilmeldte, at det ikke rigtig ville komme til at se ud af noget, så derfor valgte vi at lade marinegarden gå alene. Men de kan også lave et flot show, lød det fra Pia Kimer Jacobsen.

Og den opgave klarede den dygtige garde, der som tidligere omtalt høstede medaljer ved de seneste danske mesterkskaber for bygarder, ganske glimrende.

Flot udklædte og med parykker i mange forskellige skrigende farver skridtede garden op ad gaden, mens gardisterne spillede forskellige populære numre.

Der blev sluttet af med en lille koncert på Nytorv, hvor der var ganske pæn gang i handlen i de opstillede boder ved markedsdagen.

Hos Garnnøglet & Karla- og Victors baby og børnetøj i Algade 24 var der gang i en tegnekonkurrence for børn.

Hvilken tegning der er flottest afgøres af en afstemning, der kører frem til 26. juli. Hvorefter vinderen af et gavekort på 100 kroner offentliggøres dagen efter.

Den største forsamling på den flotte solskinslørdag i Skælskør var dog at finde på Restaurant Solsikken ved havnen, hvor der var lørdagsjazz på terrassen med Basement Jazzband. Der i øvrigt startede samtidig med street showet i Algade.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk