21. juli 2019
Sidste år var det Viktor Hald Thorup fra Slagelse Inlineklub, der blev hædret for årets idrætspræstation. Foto: Anders Ole Olsen
Sidste år var det Viktor Hald Thorup fra Slagelse Inlineklub, der blev hædret for årets idrætspræstation. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kandidater søges til årets idrætspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kandidater søges til årets idrætspris
Slagelse - 09. februar 2019 kl. 13:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Frem til fredag 15. februar kan alle borgere og foreninger foreslå kandidater til årets lokale idrætspris, som skal uddeles ved Slagelse Guld-show 29. marts i Antvorskovhallen.

I 2016 løb VK Vestsjællands herrehold med prisen. Året efter var det Slagelse Hockeyklubs herrehold, som sluttede øverst på skamlen, og i 2018 var det OL-deltageren og speedskater Viktor Hald Thorup, der kunne lade sig hylde som vinder.

Nu gælder det så, hvem der skal hædres i år, og ligesom alle kan være med til at indstille kandidater, bliver det også borgerne, som i en efterfølgende afstemning afgør, hvem der skal have pokalen og æren denne gang.

Prisen gives til den udøver eller det hold fra foreningslivet, som kommunens borgere mener, har leveret den største idrætspræstation i det forgangne år.

Der kan både være tale om idrætspræstationer, der har kastet medaljer, pokaler og rekorder af sig, og helt andre typer af ekstraordinære og inspirerende idrætspræstationer.

- 2018 har været et utroligt flot sportsår for kommunens foreningsliv. Vores mange dygtige sportsfolk har leveret titler, medaljer og rekorder på stribe, som både har sat kommunen på landkortet og gjort os alle stolte, siger formand for byrådets kultur- og fritidsudvalg, Jørgen Andersen (S).

Alle borgere og foreninger kan frem til fredag 15. februar indstille kandidater til prisen via www.slagelse.dk/honorering.

Derefter kan en jury snævre kandidatfeltet, inden afstemningen skydes i gang i starten af marts. Afstemningen foregår på kommunens hjemmeside, og i forbindelse med afstemningen vil alle nominerede til prisen blive præsenteret, blandt andet gennem artikler her i avisen.

Det er kommunen, der i samarbejde med Sjællandske uddeler prisen for årets idrætspræstation

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk