16. september 2019
Forstander Tania Dethlefsen  (billedet) har selv tidligere været elev på idrætshøjskolen. Gerlev Prisen blev indstiftet i forbindelse med Gerlev Idrætshøjskoles 40 års jubilæum i 1978 og er blevet uddelt årligt siden. Den består af æren, en statue og en check på 15.000 kroner. Se mere - og indstil kandidater via hjemmesiden: www.gerlev.dk/gerlevprisen. Foto: Anders Ole Olsen
Forstander Tania Dethlefsen (billedet) har selv tidligere været elev på idrætshøjskolen. Gerlev Prisen blev indstiftet i forbindelse med Gerlev Idrætshøjskoles 40 års jubilæum i 1978 og er blevet uddelt årligt siden. Den består af æren, en statue og en check på 15.000 kroner. Se mere - og indstil kandidater via hjemmesiden: www.gerlev.dk/gerlevprisen. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kandidater søges til Gerlev Prisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kandidater søges til Gerlev Prisen
Slagelse - 21. marts 2019 kl. 08:00
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Under overskriften »Hvem har rykket idrættens grænser?« har komiteen for udvælgelse af Gerlev Pris modtageren 2019 valgt at åbne for indstillinger, så alle kan sende forslag til den helt rigtige prismodtager. Det er en demokratisering af prisen, som hidtil er blevet udvalgt på baggrund af bedømmelsesudvalgets egne kandidater.

Gerlev Prisen uddeles den 27. april 2019 på Gerlev Idrætshøjskole.

Prisen gives for en indsats, som i en særlig grad har udviklet idrættens kvaliteter eller skabt fornyelse i synet på idrættens kulturelle placering og muligheder.

Uddelingen af Gerlev Prisen har fra første dag haft som sigte at medvirke til, at idrætten bliver »en selvfølgelig og frugtbar del af vor hverdag og den kulturelle udvikling«, som det står i prisens fundats.

Sidste frist for nominering til Gerlev Prisen er 1. april 2019.

Prisen overrækkes i forbindelse med idræthøjskolens årlige »Gammel elev og jubilar-weekend« den 27. april 2019.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk