5. juni 2020
Peter Chou Lin åbner først Siang Jiang, når han er sikker på, at restauranten kan overholde retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne. Arkivfoto
Peter Chou Lin åbner først Siang Jiang, når han er sikker på, at restauranten kan overholde retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kæmpekineser venter en uge med at åbne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kæmpekineser venter en uge med at åbne
Slagelse - 20. maj 2020 kl. 12:00
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens de fleste restauratører landet over har trippet utålmodigt for at kunne åbne dørene i denne uge, lukker Peter Chou Lin, Siang Jiang, først op for gæster i sin kinesiske restaurant i Rosengården på mandag - en uge efter at det blev muligt. Han vil have god tid til at efterleve alle de særlige retningslinjer, som gælder nu, og som han siger, er kommet meget sent.

- Vi skal have tid til total rengøring, og vi vil gerne være på den sikre side og gøre det rigtigt. Når vi åbner, skal det være mere sikkert med håndsprit, engangshandsker o.s.v., siger Peter Chou Lin.

Bortset fra, at alle skal spritte hænderne af ved indgangen, kræver buffeten i restauranten særlige forholdsregler. Gæsterne skal have engangshandsker på, når de henter mad, og de skal stå med to meters afstand. De ting skal restaurantens medarbejdere sørge for, bliver overholdt, og Peter Chou Lin erkender, at det kan blive svært.

- Vi vil gøre vores bedste, opfordre til det og vejlede, siger han.

Den lange periode, hvor restauranten har været lukket, har betydet et stort, økonomisk tab, men Peter Chou Lin siger, at han heldigvis i forvejen har en god aftale med sin bank. Dog er han noget bekymret for den nærmeste fremtid, hvor restriktionerne i forhold til coronasmitte gælder.

Maksimalt 160 gæster

- Vi har 230 siddepladser, og nu må her max være 160, men her skal være lige så mange medarbejdere som normalt for at passe på og vejlede, siger han.

Han er mere tryg ved situationen, når alt engang bliver normalt igen.

- På længere sigt tror jeg godt, at folk vil ud at spise igen. Der er virkelig mange, der har ringet og spurgt, hvornår vi åbner, siger Peter Chou Lin.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk