24. november 2017
Johnny Logan giver koncert på Storebælt Camping og Feriecenter i Korsør på lørdag.
Johnny Logan giver koncert på Storebælt Camping og Feriecenter i Korsør på lørdag.
Foto: Manfred Baumann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Johnny Logan slår tonen an på campingpladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Johnny Logan slår tonen an på campingpladsen
Slagelse - 18. maj 2017 kl. 06:34
Af Mette Kjær Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Han har vundet Eurovisionens Melodi Grand Prix to gange. Han har storhittet med sangen »Hold me Now«. Og på lørdag spiller Johnny Logan så i multihuset på Storebælt Camping og Feriecenter.

- Johnny Logan er en ven af huset og kigger gerne ind, når han runder disse kanter af landet. Han er glad for sit publikum og kommer helt ned til bordene og synger - han er også frisk på en lille krammer. Vi glæder os utrolig meget til hans besøg på lørdag, fortæller Charlotte Hvid fra Storebælt Camping og Feriecenter.

Der er plads til i alt 600 mennesker i det nye, færdigbyggede multihus. Der er stadig ledige billetter til koncerten, om man kan købe billet med buffet fra klokken 18 til 395 kroner, eller uden spisning fra klokken 20 til 250 kroner. Eventuelt usolgte billetter kan købes i døren.

Der er også koncert i multihuset de to kommende weekender. Lørdag den 27. maj spiller Kansas City Stompers med sangerinde Rikke Mølgaard.

- Mange kender sikkert Kansas City Stompers fra »gamle« dage. De er nogle spilleglade, dygtige musikere, som elsker at komme ud at spille for publikum. Vi glæder os rigtig meget til at høre den dygtige sangerinde Rikke Mølgaard, som blandt andet har sunget med Stig Rossen,

Johnny Logan, Big Fat Snake og Johnny Madsen. Hun skal helt sikkert fremhæves til denne koncert, lyder det fra Charlotte Hvid.

Sidst men ikke mindst i denne omgang, er der dømt pinsefest i multihuset. Det sker lørdag den 3. juni med bandet Midt Om Natten, som spiller musik fra Kim Larsens repetoire.

- Midt Om Natten optræder med alle Kim Larsens folkekære sange. Niveauet er højt - og det samme er humøret og de kvikke bemærkninger, påpeger Charlotte Hvid.

Som ved Johnny Logan-koncerten er der spisning fra klokken 18, mens dørene åbner for gæster uden buffet-billet klokken 20. Priserne er igen 395 kroner inklusive spisning og 250 uden.

Billetter til alle tre arrangementer kan købes på www.storebaeltmultihus.dk eller i receptionen på campingpladsen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk