21. november 2019
Efter 10 år på tinge siger den lokale socialdemokrat John Dyrby Paulsen farvel efter næste valg for at prøve noget andet. Og det kan måske blive at komme til at sidde i borgmesterstolen i Slagelse.
Efter 10 år på tinge siger den lokale socialdemokrat John Dyrby Paulsen farvel efter næste valg for at prøve noget andet. Og det kan måske blive at komme til at sidde i borgmesterstolen i Slagelse.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: John Dyrby Paulsen går efter at blive borgmester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

John Dyrby Paulsen går efter at blive borgmester
Opdateret 07. januar 2015 kl. 20:34
Slagelse - 07. januar 2015 kl. 06:00
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagelse Kommune: Efter 10 år på tinge siger den lokale socialdemokrat John Dyrby Paulsen farvel efter næste valg for at prøve noget andet. Og det kan måske blive at komme til at sidde i borgmesterstolen i Slagelse.

arrow Læs også: Helle Blak beæret over at være i spil til folketing

John Dyrby Paulsen bekræfter overfor Sjællandske, at han da går efter at blive Socialdemokraternes borgmesterkandidat ved det næste valg.
 
Han er netop blevet valgt til gruppeformand for socialdemokraterne i Slagelse Byråd. Her deles han om ledelsen med tidligere borgmester Lis Tribler, der har titel af politisk leder.

Om det kommer til kampvalg om at blive borgmesterkandidat mellem de to er dog ikke 100 procent afklaret endnu. Meldingen fra Lis Tribler er nemlig, at hun ikke vil melde noget ud, før processen med at finde en borgmesterkandidat officielt er sat i gang, En proces som kredsbestyrelsen med formand Søren Horn Petersen står for.

Han siger i en kommentar, at han er blevet spurgt om, hvorvidt man kunne tænke sig at lave en løsning som i Odsherred, hvor Thomas Adelskov kom ind fra Folketinget og blev borgmester.

- Og det kan man da sagtens forestille sig, siger Søren Horn Petersen.

Tidligere gruppeformand Helle Blak melder klart ud, at hun ikke vil gå efter at blive borgmester.

Læs mere i Sjællandske onsdag.

arrow Dyrby trækker sig som folketingskandidat
06. januar 2015 kl. 09:27 Opdateret: kl. 09:55

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk