22. februar 2019
B.T. kunne tirsdag fortælle, at Slagelse på det nærmeste lukker og slukker. Som illustration bruges en gammel bygning på Nordre Stationsvej, som har stået tom i årevis.
gallery icon

Se billedserie

B.T. kunne tirsdag fortælle, at Slagelse på det nærmeste lukker og slukker. Som illustration bruges en gammel bygning på Nordre Stationsvej, som har stået tom i årevis.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jobchef: Slagelse er ikke et hul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jobchef: Slagelse er ikke et hul
Opdateret 25. marts 2011 kl. 20:00
Slagelse - 23. marts 2011 kl. 06:00
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Inspireret af en artikel i Sjællandske lørdag giver formiddagsavisen B.T. tirsdag sine læsere det indtryk, at kun 47 procent af indbyggerne i Slagelse arbejder. Det er sådan set rigtigt nok.

Men B.T. undlader samtidig behændigt at fortælle, at man i førnævnte udregning har medtaget samtlige indbyggere - altså alle fra vugge til grav. Dermed antyder avisen faktisk, at Slagelse har en arbejdsløshedsprocent på 53.

- Det er jo det rene vrøvl, og det viser bare, at B.T. ikke har sat sig ordentligt ind i tingene, siger jobcenterchef Hans Erik Lund Rasmussen hovedrystende til Sjællandske.

På landsplan er brutto-arbejdsløsheden (det vil sige inklusive aktiverede, red.) 6,1 procent - og i Slagelse er den 7,4 procent.

- Så at kalde Slagelse for "En hel by i Dødens Gab" er jo tåbeligt! En sådan artikel er blot med til at give Slagelse et endnu dårligere ry, mener jobchefen, som i forvejen ikke er begejstret for udtrykket: "Den rådne banan".

Læs mere i Sjællandske onsdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk