16. oktober 2019
Det blev tirsdag besluttet i kultur- og fritidsudvalget, at volleyball-landsholdet skal spille EM-kvalifikationskampe i Antvorskovhallen. Slagelse Håndboldklub frygter dog, at det vil medføre aflysninger af træning og kampe. Arkivfoto
Det blev tirsdag besluttet i kultur- og fritidsudvalget, at volleyball-landsholdet skal spille EM-kvalifikationskampe i Antvorskovhallen. Slagelse Håndboldklub frygter dog, at det vil medføre aflysninger af træning og kampe. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ja til landshold i Slagelse: Håndboldklub frygter nu flere aflysninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ja til landshold i Slagelse: Håndboldklub frygter nu flere aflysninger
Opdateret 06. december 2018 kl. 11:59
Slagelse - 06. december 2018 kl. 06:05
Af Niklas Asp Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi er røøøøde, vi er hviiide, vi står sammen - side om side. Sådan kommer det til at lyde i Antvorskovhallen til januar.

arrow Læs også: Landshold kan få hjemmebane i Slagelse

For sammen stod de tilsyneladende også i kultur- og fritidsudvalget tirsdag, da politikerene vedtog, at volleyball-landsholdet skal spille deres kommende EM-kvalifikationskampe i Antvorskovhallen, både herrer og damer.

- Det bliver spændende at få et landshold til Slagelse Kommune, og det vil være et godt eksempel til fremtiden, hvor vi kan tage nogle erfaringer med os, fortæller formand Jørgen Andersen (S).

Men det er ikke alle steder, at udsigten til et landshold i Antvorskovhallen vækker begejstring. Det tager nemlig haltid.

Flere fra Slagelse Håndboldklub har stillet spørgsmål til, hvad det har af betydning for deres træningstider, da Antvorskovhallen er en af de to haller, hvor der må anvendes harpiks på boldene. Og i udvalget er de også opmærksomme på problemstillingen.

- Vi har bedt forvaltningen om at kigge på, hvad det har af betydning for klubberne, der bruger Antvorskovhallen, så vi selvfølgelig kan få minimeret »skaderne«. Og hvis vi nu sætter os ned og snakker om det og ikke er for rigide, så tror jeg nok, vi skal finde en løsning, siger Jørgen Andersen.

- Jeg har talt, at vi har haft 25 aflysninger af træning eller kampe i 17/18 sæsonen i Antvorskovhallen, og derfor kan jeg godt frygte, hvad landsholdskampene vil betyde for Slagelse Håndboldklub, for vi har i forvejen svært ved at finde haltider til alle vores hold.

Sådan lyder det fra formanden i Slagelse Håndboldklub, Lotte Albæk, oven på landsholds-nyheden.

Hun understreger indledningsvis, at det kun er fedt, når der kommer store sportsarrangementer til Slagelse Kommune.

Men ikke når det er på bekostning af lokalidrætten. Lotte Albæk mener nemlig, at breddeidrætten negligeres af kommunen til fordel for eliten.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk