20. september 2021
Synes du personligt, at det er i orden at offentlige myndigheder lyver bevidst i en pressemeddelelse? er et af de spørgsmål, som Jens Kindberg beder erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen svare på. Foto: Troels Qvist
gallery icon

Se billedserie

Synes du personligt, at det er i orden at offentlige myndigheder lyver bevidst i en pressemeddelelse? er et af de spørgsmål, som Jens Kindberg beder erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen svare på. Foto: Troels Qvist
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Investor i andelskasse klager til minister

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Investor i andelskasse klager til minister
Opdateret 20. februar 2016 kl. 11:45
Slagelse - 19. februar 2016 kl. 06:35
Af Arne Svendsen

- Det er udenfor min fatteevne, hvorfor offentlige instanser modarbejder private folk og påfører 1622 mennesker i gennemsnit 13.000 kroner i tab.

arrow Læs også: Tidligere andelskasse-ansatte kritiserer tilsyn

Det siger investor Jens Kindberg fra firmaet Jenka Holding ApS, der som tidligere nævnt ønsker at købe Andelskassen JAK fri af statens skraldespandsselskab, Finansiel Stabilitet.

Jens Kindberg og foreningen Red Andelskassen, der har Jørn Melchior Nielsen, byrådsmedlem for Enhedslisten og tidligere bestyrelsesmedlem i andelskassen, som talsperson, er som før nævnt blevet nægtet adgang til at kigge i andelskassens bøger.

Finansiel Stabilitet begrunder det med en manglende tilladelse fra Finanstilsynet.

- Det er pænt træls, at de ikke åbner bøgerne for os. Jeg kan ikke forstå, hvorfor de ikke vil have det bedste bud, siger Jens Kindberg, der nu har valgt at tage sagen helt til tops.

Han har nemlig skrevet et brev til erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V), hvor han giver udtryk for, at han er dybt forundret over den behandling, han de sidste seks måneder har fået fra offentlige myndigheder. Nemlig Finanstilsynet og Finansiel Stabilitet.

- Jeg har gennem min karriere aldrig oplevet en behandling, som den jeg har fået af de offentlige myndigheder i Danmark i forbindelse med Andelskassen JAK, og jeg har endda lavet forretninger i Bulgarien de sidste mange år, som af mange betegnes som et bundkorrupt land, skriver Jens Kindberg blandt andet.

arrow Medarbejdere: Ulovligheder i andelskasse
22. oktober 2016 kl. 05:40 Opdateret: kl. 00:52
arrow Advokat: Millionsag mod andelskasse svær at vinde
05. april 2016 kl. 06:20 Opdateret: kl. 14:26
arrow Erstatningssag mod andelskasse-ledelse
18. marts 2016 kl. 20:07 Opdateret: kl. 20:11
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk