18. september 2019
En 48-årig far har ifølge anklagen overtrådt tilhold og opholdsforbud.
En 48-årig far har ifølge anklagen overtrådt tilhold og opholdsforbud.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Insisterende far i retten for at blæse på tilhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Insisterende far i retten for at blæse på tilhold
Slagelse - 10. januar 2019 kl. 06:50
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 48-årig mand risikerer fængselsstraf, når han i dag torsdag sætter sig til rette på anklagebænken ved Retten i Næstved.

Her sigtes den bosnisk talende far for ad flere omgange fra januar til og med april sidste år at have overtrådt det tilhold, han var blevet meddelt på foranledning af sine børns mor.

Sidstnævnte har frem til 17. januar 2018 følt sig så truet, overvåget og forfulgt af manden, at han fik et decideret opholdsforbud og et klokkeklart nej til at kontakte moren.

Det blæste han dog på ifølge retsmødebegæringen, som i dag sender ham en tur i retten. Efter den 17. januar har han angiveligt kontaktet kvinden ad utallige omgange.

Hun bor i en opgang, hvor han også har taget ophold, hvilket eksempelvis er tilfældet den 17. marts 2018.

Her opsøgte manden angiveligt sin tidligere samleverske, der bor sammen med deres fælles børn. Under opholdet, der varede halvanden time, ringede han ifølge anklagen på kvindens dørtelefon, sendte hende sms'er og benyttede desuden børnene til at kommunikere igennem, eftersom moren ikke var interesseret i kontakten.

Tidligere i marts var hans tilhold fra januar blevet krydret med et opholdsforbud. Alligevel indfandt han sig angiveligt på kvindens adresse - mere nøjagtigt inde i hendes lejlighed - selv om han den 6. marts havde fået et forbud mod overhovedet at nærme sig kvindens bopæl.

Fra 1. til 20. april 2018 forsøgte han ydermere ifølge retsmødebegæringen ikke under 32 gange at få kontakt til sine børns mor, hvilket også blev anmeldt til politiet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk