21. januar 2019
Der vil være markant færre færger mellem Stigsnæs og Agersø og Omø frem til onsdag klokken 10 på grund af sygdom. Arkivfoto
Der vil være markant færre færger mellem Stigsnæs og Agersø og Omø frem til onsdag klokken 10 på grund af sygdom. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Færgetrafik delvist lammet af influenza

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Færgetrafik delvist lammet af influenza
Opdateret 13. februar 2018 kl. 16:04
Slagelse - 13. februar 2018 kl. 12:41
Af Mette Kjær Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skal du til eller fra Agersø og Omø i den nærmeste fremtid, skal du forberede dig på, at færgerne ikke sejler efter den ordinære vintersejlplan frem til onsdag morgen cirka klokken 10.

Ikke færre end tre sygemeldinger har nemlig ramt Agersø Omø Færgerne - lige midt i vinterferien, og det har resulteret i, at man kun kan sejle med én færge. Det er meldt ud via sms, til alle, der er tilmeldt ordningen.

- Influenzaepidemi og vinterferie er desværre en dårlig kombination. Vi har tre sygemeldinger i dag, og derfor er vi desværre nødt til at reducere sejladsen frem til onsdag morgen, siger Jimmi Jørgensen, der er havnechef for Korsør Havn og rederichef for Agersø Omø Færgerne. Driftsforstyrrelsen gør ydermere, at man ikke kan bestille plads på de færger, der sejler.

- Det er vores vigtigste opgave at sikre færgedriften, så det er meget ærgerligt det her, men vi har simpelthen ikke kunnet få kabalen til at gå op, siger Jimmi Jørgensen, der samtidig forsikrer, at skulle der ske noget akut, er en løsning på plads:

- Hvis vi skulle få en ambulancekørsel, må vi gerne overskride hviletidsreglerne, forklarer Jimmi Jørgensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk