11. december 2017
En 65-årig mand har i Sjællandske fortalt, hvordan de unge stjal hans to knallerter, som han dog fandt igen her ved bunkeren bag Møllevangen 12. Foto: Helge Wedel
En 65-årig mand har i Sjællandske fortalt, hvordan de unge stjal hans to knallerter, som han dog fandt igen her ved bunkeren bag Møllevangen 12. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indsats mod unge knallertbøller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indsats mod unge knallertbøller
Slagelse - 21. april 2017 kl. 08:43
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Civile politipatruljer, flere anmeldelser, sikring af beviser samt kommunale foranstaltninger overfor de utilpassede unge knallertkøreres familier er redskaber, der skal sikre tryghed i Korsørs gader og butikker.

arrow Læs også: Erhvervsforening kalder til kamp mod knallertbande

Det fremgår af referat fra et møde på initiativ af og med deltagelse af Korsør Erhvervsforening, kommune og politi. Fra sidstnævnte deltog Kurt G. Nielsen fra lokalpolitiet i Slagelse og leder af lokalpolitiet i hele politikredsen Allan Holm.

Politiet erkendte på mødet, at de ikke kendte sagen om de unge på knallert som stor, før de læste om det i Sjællandske. Her i avisen har blandt andet Rema 1000 købmand Jørgen Nordtorp stået frem og forklaret om de truende unge på knallerter. Også en 65-årig mand stod frem i Sjællandske og fortalte, hvordan de unge havde stjålet hans to knallerter, ligesom han efterlyste en bedre indsats af politiet mod »knallertbanden«, som de unge kaldes i folkemunde. Det er dog en benævnelse, man ifølge politiet skal undlade at bruge, da det giver de unge status. I stedet skal man benævne dem »utilpassede unge, der skaber uro«.

Anmeld hver gang
Politiets besked var, at alle episoder med de unge skal anmeldes på 114, ligesom man om muligt skulle søge at sikre beviser på deres lovovertrædelser via blandt andet billeder taget med mobiltelefoner. Politiet vil også øge indsatsen med civile patruljer.

Fem drenge
Fra Slagelse Kommune var budskabet, at gruppen består af fem danske drenge i alderen 15-17 år, men for blot et år siden talte gruppen af utilpassede drenge omkring 20. Ifølge kommunen har drengenes familier mange og store udfordringer, som der dog er iværksat indsatser for at afhjælpe.

Detailchef i Korsør Erhvervsforening Jørn-Ole Didriksen oplyser, at der aftalt et opfølgende møde om en måned.

arrow 65-årig landet i knallertbandes kløer
10. april 2017 kl. 05:47 Opdateret: kl. 08:24
arrow Knallertbande hærger Korsør
05. april 2017 kl. 05:54 Opdateret: kl. 18:55
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk