16. december 2018
Ildsjælen igennem flere år - nu tidligere formand Birgit Nielsen - blev hyldet, hædret og rost ved opvisningen lørdag. Foto: Børge Holm
gallery icon

Se billedserie

Ildsjælen igennem flere år - nu tidligere formand Birgit Nielsen - blev hyldet, hædret og rost ved opvisningen lørdag. Foto: Børge Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ildsjæl hyldet og fusion fejret på gymnastisk vis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ildsjæl hyldet og fusion fejret på gymnastisk vis
Slagelse - 18. marts 2018 kl. 20:41
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et mangeårigt ønske om fusion gik i opfyldelse i 2015. Dermed var det slut med at strides om tider og instruktører, som der evigt og altid har været rift om. I stedet kunne man nu trække på samme hammel, og det kan mærkes i dag, lyder det fra ildsjælene i Korsør Storebælt GF.

Gymnastikforeningen Storebælt og Korsør Gymnastikforening, der nu har samlet sig i en fusioneret forening, havde lørdag forårsopvisning. Og selv om blæsten og de kølige bølgeskvulp mod kajkanten tegnede et for nogle vinterligt billede udendørs, var stemningen en helt anden i Storebæltshallen.

Her drønede purunge gymnaster, showdansere i flere alderskategorier, modne springere og seniorer rundt på gulvet, hvor - ifølge arrangørerne - flere hundrede publikummer observerede.

Ved arrangementet blev en splinterny fane indviet. Den har Danmarks-samfundet stået for, og hos gymnastikforeningen var taknemligheden stor.

Det var den også hos foreningens allerførste æresmedlem, Birgit Nielsen, der igennem lidt under en menneskealder har været formand - først i gymnastikforeningen Storebælt, hvor hun sad for bordenden i 23 år, og senere i den nu fusionerede forening, hvor hun fra 2015 delte formandsposten med Korsør Gymnastikforenings formand, Ana Bertelsen, som i dag sidder alene på posten.

Birgit Nielsen trak sig nemlig ved generalforsamlingen i begyndelsen af februar, hvor hun blev hyldet og hædret. Det blev hun også ved lørdagens gymnastikopvisning, hvor ildsjælen fik roser med på vejen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk