24. oktober 2019
Nogle gange er der fyldt i hallerne. Andre gange bliver reserverede tider ikke brugt, og det er et problem. Arkivfoto: Thomas Olsen
Nogle gange er der fyldt i hallerne. Andre gange bliver reserverede tider ikke brugt, og det er et problem. Arkivfoto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Idrætsanlæg skal bruges bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Idrætsanlæg skal bruges bedre
Slagelse - 20. april 2019 kl. 13:14
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Idrættens faciliteter i Slagelse Kommune skal udnyttes bedre. Der skal være mulighed for at bruge dem mere fleksibelt i takt med, at mange i højere grad end tidligere vil dyrke idræt, lige præcis når det passer dem.

Slagelse Byråds kultur- og fritidsudvalg har vedtaget et forslag til en ny facilitetsplan for idrætsområdet, der nu er i høring. Planen skal gøre det nemmere at udvikle tilbud efter behov på idrætsområdet.

I planen konstateres det blandt andet, at både foreninger og borgere efterlyser bedre adgangsforhold til faciliteterne placeret rundt omkring i kommunen, både hvad angår forlængede åbningstider, en mere fleksibel adgang, nemmere booking af ledige tider og generelt lettere adgang til idrætsfaciliteterne.

Den nævner også udfordringen med, at det med de eksisterende procedurer og arbejdsredskaber er svært at imødekomme ændringerne i danskernes idrætsvaner og livsbetingelser, hvor ønsket og behovet for fleksibilitet er større end nogensinde.

»De ændrede idrætsvaner hænger ikke længere sammen med de åbningstider og adgangsforhold, som der p.t .bliver tilbudt i de eksisterende idrætsanlæg og faciliteter«, hedder det.

Blandt de konkrete idéer i planen er indførelse af en arrangørguide som fælles indgang for alle brugere af idrætsanlæg, og at området ved det gamle atletikanlæg i midtbyen skal være en »aktivitetsplatform« for hele familien, ligesom aktivitets-muligheder for hele familien skal gøres synlige.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk