21. september 2021
Hvad skal dette smukke hus indeholde? Det spørgsmål ligger kulturafdelingen i Slagelse Kommune nu åbent ud til folket.                          Arkivfoto: Bjørn Armbjørn
Hvad skal dette smukke hus indeholde? Det spørgsmål ligger kulturafdelingen i Slagelse Kommune nu åbent ud til folket. Arkivfoto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Idéer til nyt liv på rådhus efterlyses

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Idéer til nyt liv på rådhus efterlyses
Slagelse - 07. maj 2019 kl. 08:00
Af Solveig Hansen

På byens ældste torv, Gammeltorv, i Skælskør ligger det tidligere rådhus der blev opført i 1896. Imidlerid er det efterhånden længe siden, at byens politiske beslutninger blev truffet her, og siden har huset udfyldt forskellige formål. I mange år var det for eksempel her, at ens pas skulle udstedes eller fornys på politikontoret.

Men i flere år har det knebet med et egentligt formål, og selv om bygningen stadig i sit ydre udstråler pompøsitet, så kniber det gevaldigt, når det kommer til det indre, der gennem årene er forfaldet mere og mere.

Men måske er der nu håb for det gamle rådhus både i forhold til renovering og nyt liv som i fordums tid.

Sjællandske har tidligere skrevet, at der er blevet bevilget fem millioner kroner til renovering af rådhuset fra kommunalt hold, og nu inviterer kulturafdelingen i Slagelse Kommune til åbent hus for at få hjælp til at finde på den helt rette anvendelse af huset i fremtiden.

Fra kulturafdelingen lyder i den anledning følgende opfordring:

- Har du, din forening eller din virksomhed et forslag til fremtidig anvendelse af det gamle rådhus i Skælskør? Slagelse Kommune skal nemlig i gang med at udvikle rådhuset, og vi vil rigtig gerne høre dine ideer. Vi inviterer derfor til åbent hus i rådhuset tirsdag den 21. maj kl. 17-19.

I samme forbindelse vil der være mulighed for at blive vist rundt i bygningen, høre om mulighederne for anvendelse af og de økonomiske rammer, samt stille spørgsmål til repræsentanter fra kommunens kultur- og ejendomsafdeling.

For at være sikker på, at alle idéer bliver hørt og drøftet, modtager Slagelse Kommune efterfølgende gerne alle gode idéer og forslag via mail på adressen kultur@slagelse.dk senest den 14. juni. En henvendelse der skal opfylde følgende krav:

- Når du beskriver dit forslag skal du/I være opmærksomme på, at beskrive formålet med anvendelsen, om der er kommercielle aktiviteter (altså salg af f.eks. varer eller billetter), hvilken målgruppe i henvender jer til, og om det kræver særlige investeringer i huset. Du/I skal også forholde jer til, hvordan jeres forslag kan bidrage til driften af huset - for eksempel hvis der skal være åben/lukkevagt eller anden administration af huset.

Centerchef for kultur, fritid og borgerservice hos Slagelse Kommune, Mette Mandrup, svarer gerne på yderligere spørgsmål til arrangementet via mail mandr@slagelse.dk

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk