21. oktober 2021
En 58-årig mand fra Skælskør bliver i dag fremstillet i Retten i Næstved med påstand om fængselsstraf for vold mod en handicappet kvinde.
En 58-årig mand fra Skælskør bliver i dag fremstillet i Retten i Næstved med påstand om fængselsstraf for vold mod en handicappet kvinde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: I retten: Slog handicappet og truede med at slå børn ihjel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I retten: Slog handicappet og truede med at slå børn ihjel

En 58-årig mand fra Skælskør bliver i dag, tirsdag den 12. oktober, klokken 9.30 fremstillet ved Retten i Næstved for vold mod en handicappet kvinde med bopæl i en lejlighed i Præstevangen i Skælskør.

Slagelse - 12. oktober 2021 kl. 06:14
Af Solveig Hansen

Volden skulle være sket over flere gange i perioden fra december 2019 til august 2020 og drejer sig blandt andet om, at den tiltalte mange gange skulle have slået den handicappede forskellige steder på kroppen med knytnæve, ligesom han skulle have nevet hende på armene med mange blå mærker til følge.

Samtidig er den 58-årige tiltalt for at have truet kvinden med at ville slå hendes to døtre ihjel, hvis hun sladrede om volden, ligesom han ifølge anklageskriftet har truet med at ville tage kvindens søn med sig til Tyskland.

Trusler, den tiltalte er kommet med senest i både i juli og august i 2020 i den handicappede kvindes lejlighed.

Manden vil ved Retten i Næstved blive tiltalt med påstand om fængselsstraf i henhold til både straffelovens § 244, stk. 1 samt § 266, som handler om henholdsvis vold og trusler.

Retsmødet er offentligt.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk