24. maj 2019
"Gasbox" har blandt andet været med i tv-programmet "Danmark har talent", hvor de spillede sig frem til semifinalen.
gallery icon

Se billedserie

"Gasbox" har blandt andet været med i tv-programmet "Danmark har talent", hvor de spillede sig frem til semifinalen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hyldestkoncert til Kim Larsen på Nytorv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hyldestkoncert til Kim Larsen på Nytorv
Slagelse - 15. oktober 2018 kl. 15:19
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Alle de damer og herrer - og alle de smukke unge mennesker: Kom glade og syng med på gavflabens fantastiske og forunderlige sange!

Sådan lyder det fra Steen Aggergaard Sørensen og hans søn Morten, begge Slagelse, der har fået ideen til koncerten efter selv at have deltaget i mindekoncerten forrige søndag i København.

- Jeg har godt læst, at mange synes, mindekoncerten var en tynd kop te. Men jeg siger bare - at være til stede den aften var helt fantastisk, siger Steen Aggergaard til Sjællandske.

Da han og sønnen Morten efter koncerten hyggede sig med en øl på Rosie McGee's blev de enige om, at Slagelse og alle på Vestsjælland også skulle have muligheden for at hylde og mindes Kim Larsen for den fantastiske musik og de tekster, han har fremtryllet gennem årene sammen med Gasolin, Bellami og Kjukken.

- Han var jo i besiddelse af en evne til at lege med ordene som ingen anden musiker har præsteret før ham, og hele Danmark har sunget med i 50 år, siger Steen.

Hans 40-årige søn Morten supplerer:

- Jeg var kun fem år, da jeg var til min første Kim Larsen-koncert, og jeg har stadig plakat og billetter fra den gang. Det er blevet til adskillige koncerter siden, siger han.

Far og søn var ikke i tvivl om, at Larsens fødselsdag den 23. oktober ville være en oplagt mulighed, at hele Slagelse kan hylde Larsen og hans sangskat.

Men før idé kunne blive til virkelighed, var der mange praktiske ting, der først skulle på plads: Nytorv skulle lejes, bandet skulle findes, tilladelse fra politiet skulle indhentes og scene med lyd og lys skulle på plads.

- Vi har haft et forbilledligt samarbejde med Business Slagelse, som har hjulpet og trukket i en masse tråde. Desuden har vi fået god opbakning fra en række sponsorer, således at det kan blive til en gratis non-profit-koncert, siger Steen Aggergaard, som håber, at rigtig mange vil komme og synge med på Kim Larsens ørehængere næste tirsdag klokken 18.30 på Nytorv.

- Han har mere end 500 sange bag sig, så der skulle være rig mulighed for en fantastisk aften, slutter Steen Aggergaard.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk