25. januar 2021
Jordbunken blev gravet igennem med håndkraft. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Jordbunken blev gravet igennem med håndkraft. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvor er Emilies taske?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvor er Emilies taske?
Opdateret 23. marts 2017 kl. 09:14
Slagelse - 23. marts 2017 kl. 07:51
Af Helge Wedel

Det uopklarede drab på 17-årige Emilie Meng optager fortsat offentligheden meget, ligesom politiet fortsat bruger store kræfter på at finde gerningsmanden eller gerningsmændene til den bestialske forbrydelse. Der er derfor også knyttet talrige rygter til sagen.

arrow Læs også: Emilie-optegnelser blev stjålet

Med politiets gravearbejde onsdag på Motalavej må konklusionen være, at det ikke længere er et rygte, at Emilie Mengs taske fortsat ikke er fundet. Og altså heller ikke har været der, hvor liget af hende blev fundet af en hundelufter ved Regnemark nær Borup godt 60 kilometer fra Korsør juleaftensdag for tre måneder siden i morgen fredag.

Onsdag gravede politifolk efter hendes taske i nogle jordbunker på Motalavej ud mod motorvejen. Politiet havde modtaget et tip om tasken givet til en person, som Sjællandske har talt med.

- Det var en yngre fyr på 17-19 år med mellemøstligt udseende, der stoppede mig ved Halsskovbroen i Korsør og spurgte, om jeg stadig havde noget med Emilie-sagen at gøre. Jeg kunne godt huske ham som deltager og hjælper ved de frivillige eftersøgninger af Emilie, siger vedkommende, hvis identitet Sjællandske har valgt at holde skjult.

- Han virkede meget nervøs, men han havde noget vigtigt at fortælle. Han vidste nemlig, hvor Emilies taske lå begravet. Jeg var på hjem med mad til ungerne, så jeg fik ikke rigtig spurgt videre ind til oplysningen, ligesom jeg heller ikke sagde, at han burde kontakte politiet, men det gjorde jeg så efterfølgende selv, fortæller personen, der gav politiet tippet om, hvor Emilie Mengs taske skulle ligge begravet.

Ifølge Sjællandskes oplysninger er det endnu ikke lykkedes at identificere den person, der mente at vide, hvor tasken var gravet ned.

Hvorfor personen har givet det tip om tasken, som angiveligt er forkert, vides heller ikke.

Vicepolitiinspektør og efterforskningsleder Søren Ravn Nielsen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser til Sjællandske, at politiet har haft hunde til søge i et område på Motalavej, ligesom der er gravet. Men der er ikke fundet spor efter Emilie Meng.

I gravede efter Emilie Mengs taske?

- Jeg vil ikke komme med konkrete oplysninger af hensyn til efterforskningen, der stadig pågår med stor styrke, siger Søren Ravn Nielsen.

Har I tekniske beviser - eksempelvis dna?

- De tekniske undersøgelser er først helt afsluttede i nær fremtid. Det er en kompliceret proces, men du skal ikke forvente, at vi melder resultaterne ud, siger Søren Ravn Nielsen.

Han beder fortsat alle med viden om den uopklarede drabssag om at henvende sig til politiet.

Det kan ske på 114.

arrow 75 nye tip i Emilie Meng-sagen
11. oktober 2017 kl. 15:47 Opdateret: kl. 15:47
arrow Nye henvendelser om Emilie kommer fra folk, der var i området
05. oktober 2017 kl. 13:07 Opdateret: kl. 13:07
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk