30. maj 2020
Sidste år vandt Kurt Petersen prisen. Men hvem skal have prisen i år?
Sidste år vandt Kurt Petersen prisen. Men hvem skal have prisen i år?
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvem skal have 25.000 kroner?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvem skal have 25.000 kroner?
Slagelse - 18. september 2019 kl. 18:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er tid til igen at lægge hovedet i blød og tænke over, hvem der har fortjent en påskønnelse på 25.000 kroner fra Trelleborg Fonden.

Årets kulturpris skal uddeles ved kulturnatten Sct. Michaels Nat fredag 27. september, og der er stadig mulighed for at indstille en værdig kandidat til prisen. Deadline for indstillinger er nu på mandag den 23. september.

Modtageren skal være en person eller en gruppe af personer, som har gjort noget ekstraordinært for kulturen i Slagelse Kommune. Med andre ord et kulturelt forbillede, som inspirerer andre, og som er med til at sætte kommunen på det kulturelle landkort.

Prisen gik sidste år til Kurt Petersen, der nok mest er kendt for sit virke i Slagelse Firmaidræt, hvor han med arrangementer som Xtreme Mandehørn, Ladies Mud Race, Ladywalk og mange andre markerer sig som et markant aktiv.

Prisen fra Trelleborg Fonden, som bestyres af Sydbank, skal ikke forveksles med den anden kulturpris, som også finder sin modtager Sct. Michaels Nat. Der er således flere priser, der hylder ildsjæle her i kommunen.

Fristen for at indstille kandidater til kulturprisen er 30. august, og indstillinger skal sendes til berit.madsen@sydbank.dk eller til: Sydbank, Schweizerpladsen 1A, 4200 Slagelse.

I udvælgelseskomitéen sidder filialdirektør John Madsen, Sydbank, kulturudvalgsformand Jørgensen Andersen (S) og lokalredaktør Carsten Lysdal, Sjællandske.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk