23. marts 2019
Sdr. Stationsvej 28 K bliver til Domino?s Pizza. PR-foto
Sdr. Stationsvej 28 K bliver til Domino?s Pizza. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hurtige pizzaer er på vej til byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hurtige pizzaer er på vej til byen
Slagelse - 11. juli 2018 kl. 09:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fastfood-kæden Domino's Pizza åbner efter sommerferien på Sdr. Stationsvej. Det vil - ud over en ny mulighed for nem mad - give mellem 20 og 30 jobs, primært til 16-17-årige studerende.

arrow Læs også: Domino's Pizza drejer nøglen om i Danmark

- Vi laver altid grundige analyser, inden vi vælger at åbne en butik, men i Slagelse har det ikke været så svært med den demografi. Det har for os mere handlet om at finde den rette lokation, så vores pizzabude kan komme ud på vores el-cykler til sultne slagelseanere hurtigt og den er nu fundet på Sdr. Stationsvej 28K, hedder det fra direktør Carsten Falk i en pressemeddelelse.

Domino's åbnede første gang i Danmark på Falkonér Allé på Frederiksberg i 1997. I dag tæller kæden 30 danske butikker med i alt mere end 600 ansatte.

Direktøren slår på, at kæden primært bruger danske råvarer. Domino's eget centrallager i Roskilde producerer årligt frisk koldhævet dej til mere end to millioner pizzaer.

Kun el-cykler
Domino's Pizza har i andre danske byer været kendt for sine el-cykler og pizzabude, og den nye butik på Sdr. Stationsvej får også da også kun el-clykler.

- Hos Domino's vil vi gerne sætte større fokus på miljøet, hvilket vi kan gøre ved at levere pizzaer ud på el-cykler fremfor knallerter. Vores tests i andre byer har vist, at vi opfylder vores mål om at levere en pizza inden 30 minutter, lyder det fra Carsten Falk.

Den forventede åbning i Slagelse er sat til august, og kæden søger nu en franchise og ansatte til butikken som pizzabagere og pizzabude.

pev

arrow Efter rottefund og madskandale: Pizzagigant lukker i månedsvis
26. oktober 2018 kl. 05:51 Opdateret: kl. 16:30
arrow Mystik om Dominos-lukning
18. oktober 2018 kl. 09:11 Opdateret: kl. 15:57
arrow Pizzeria lukket i to dage: Rotte måtte skydes
30. september 2018 kl. 08:30 Opdateret: kl. 21:47

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk