26. juli 2021
Et glimt fra lørdagens storskærms-arrangement i Christiansgade, hvor der kom omkring 250. Der ventes flere i aften. Privatfoto
Et glimt fra lørdagens storskærms-arrangement i Christiansgade, hvor der kom omkring 250. Der ventes flere i aften. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hundredvis samles til fodboldfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hundredvis samles til fodboldfest

Gratis at komme til storskærms-arrangement i aften, men man skal dog huske at bestille billet og have gyldigt coronapas.

Opdateret 17. juni 2021 kl. 13:52
Slagelse - 17. juni 2021 kl. 07:19
Af Arne Svendsen

Ovenpå lørdagens bevægende begivenheder i forbindelse med Danmarks første EM-kamp bliver der formentlig tale om fuldt fokus på spillet på banen, når Danmark møder Belgien i aften.

Denne kamp kan som tidligere nævnt følges på storskærm på den plads, der ligger ved en vej, som kan lede tankerne hen på landsholdets hårdt ramte styrmand, nemlig Christiansgade.

Her vil opmærksomheden samle sig om, hvorvidt det vil lykkes for de rød-hvide, uden »Kong Christian«, at få point mod de skræmmende gode belgiere, der ligger nummer et på verdensranglisten.

Sådan kommer du ind

Kampen starter klokken 18, og det vil nok være en god idé at komme i god tid. Der er i første omgang afsat 500 billetter, og de er gratis, men man skal registrere sig.

Det skal man gøre på https://www.danteltevents.dk/

hvor man også kan bestille billet til mandagens kamp mod Rusland og andre sommer-events i både Slagelse og Køge i løbet af sommeren.

Billetten skal vises ved indgangen, hvor man også skal oplyse sit navn og vise gyldigt coronapas.

Hos Show Tech, som Dantelt er en del af, kunne man onsdag eftermiddag oplyse, at der var registreret knap 300 deltagere til aftenens arrangement.

- Men vi forventer flere, da vi til lørdagens event så deltagerantallet stige markant den sidste dag op til eventet. Vi har mulighed for at gå over de 500 billetter og op til 1000, hvis interessen er, fortæller Tasja Maria Ahasverussen fra Show Tech.

Forfriskninger og præmier

Til begge arrangementer har man fundet en række sponsorer.

I aften vil Royal Unibrew sørge for god plads og mulighed for at købe forfriskninger under kampen.

Til arrangementet mandag er der udover Royal Unibrew to andre sponsorer, nemlig Nykredit Slagelse og Nybolig Slagelse som kamp og billet sponsorer. De vil blandt andet stå for konkurrencer med forskellige præmier.

Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk