20. januar 2018
Klaus Juel Hansen og Waff på farten. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Klaus Juel Hansen og Waff på farten. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hunden tager motorcyklen på arbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hunden tager motorcyklen på arbejde
Slagelse - 22. juli 2017 kl. 09:46
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er noget af et syn, andre trafikanter mellem Fårdrup og Slagelse kan se morgen og sen eftermiddag i sommerhalvåret. En hund iført motorbriller i en sidevogn til en gammel, rusten motorcykel ført af Klaus Juel Hansen. På den måde kører de to mange dage mellem hjemmet og Karolinevej i Slagelse, hvor man godt kan sige, at de begge arbejder i Slagelse MC Center, som Klaus Juel Hansen er indehaver af.

Den fire et halvt år gamle, brune labrador Waff har været »ansat«, siden han var hvalp. Når Klaus' kone også skulle på arbejde, skulle hunden jo ikke være alene hjemme.

Jobbet går mest ud på at tage pænt imod kunderne, og han er efterhånden blevet en af de »medarbejdere«, de forventer at møde.

- Der er flere, der har godbidder med til ham, når de kommer, og børn kan finde på at spørge efter ham, hvis han en dag ikke er med på arbejde, fortæller Klaus Juel Hansen.

Indtil for halvandet år siden tog Klaus og Waff bilen på arbejde, men Klaus syntes, det var ærgerligt, at han ikke kunne køre på motorcykel, alle de dage, Waff skulle med.

Så var det, han anskaffede sig en noget bedaget men nu istandsat russisk Ural-motorcykel med rust og plaster - og med sidevogn. Sidevognen er udstyret med en sele, der for en sikkerheds skyld holder Waff i vognen, men som også gør det muligt for ham at lægge sig ned.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk