16. september 2019
Det groveste forhold fandt sted her på Byskov Allé den 1. juni, hvor mændene jagtede flere af kvindens familiemedlemmer. For farens vedkommende endte det med en punkteret lunge efter knivstik.
Det groveste forhold fandt sted her på Byskov Allé den 1. juni, hvor mændene jagtede flere af kvindens familiemedlemmer. For farens vedkommende endte det med en punkteret lunge efter knivstik.
Foto: KIM BRANDT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hovedmistænkt skjuler sig i udlandet: Opfordrede til brutal hævn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hovedmistænkt skjuler sig i udlandet: Opfordrede til brutal hævn
Slagelse - 30. marts 2019 kl. 08:00
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da omtrent ti personer i juni sidste år troppede op på en 26-årig kvindes families adresse i Slagelses østby og jagtede, sparkede, slog og stak flere ofre med knive, knibtænger og koben, skete det efter aftale med en mand, der ifølge politiet føler sig ærekrænket.

arrow Læs også: Mand bag hævntogt har været efterlyst for drab siden 2011

Det samme er tilfældet i forhold til patronen, der den 4. maj i fjor blev lagt i hånden på kvinden som en hilsen til hendes far, og i forhold til flere forsøg på forsætlig brandstiftelse og trusler imod hendes familie.

Krænkelsen, mener politiet, består i, at kvinden forud for hændelserne brød en forlovelse med manden, der derefter opfordrede til et hævntogt. Sådan lyder det i hvert fald i tiltalen imod de seks personer, hvoraf fem er af arabisk herkomst, som politiet har kunnet finde frem til. De sidder alle på anklagebænken mandag ved Retten i Næstved.

Den hovedmistænkte, hvis sag »behandles særskilt«, som det fremgår af anklageskriftet, har ordensmagt og dermed anklagemyndighed imidlertid ikke kunnet finde.

Ifølge anklagerfuldmægtig Mads Skovby Hansen alene af den årsag, at vedkommende er flygtet ud af landet. Han er desuden efterlyst.

- Vi kan ikke finde ham. Han er ikke i Danmark, lyder det fra anklagemyndigheden, der har en klar idé om, hvem han er. Hans umiddelbare placering kender politiet dog ikke og kan derfor ikke få ham anholdt.

- Men han er efterlyst, så det sker på et tidspunkt, lyder det.

arrow Mand tiltalt for at opfordre til brutal hævn mod 26-årig kvinde
01. april 2019 kl. 06:00 Opdateret: kl. 20:36
arrow Syv personer skal for retten for hævntogt mod familie
23. marts 2019 kl. 06:53 Opdateret: kl. 06:54
arrow Kvinde brød forlovelse - og så brød helvede løs
23. marts 2019 kl. 06:00 Opdateret: kl. 22:55

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk