16. oktober 2021
- Vi skal debattere, om vi kan få pengene til at strække længere ved at gå ind i et samarbejde med andre områder på Sjælland om en samlet markedsføring, siger den nye formand for VisitVestsjælland, Louise Hauge Gliese
- Vi skal debattere, om vi kan få pengene til at strække længere ved at gå ind i et samarbejde med andre områder på Sjælland om en samlet markedsføring, siger den nye formand for VisitVestsjælland, Louise Hauge Gliese
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hotelchef ny formand for VisitVestsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hotelchef ny formand for VisitVestsjælland
Slagelse - 11. januar 2018 kl. 07:05
Af Arne Svendsen

- Det er vigtigt, at alle partnerne i VisitVestsjælland føler, at organisationen er til for dem, og at de kan bruge os til noget, uanset om det drejer sig om hoteller, campingpladser, butikker med mere.

Det siger Louise Hauge Gliese, 46-årig hotelchef fra Comwell Klarskovgaard ved Korsør, der netop er valgt til ny formand for bestyrelsen i turistsamarbejdet VisitVestsjælland A/S.

Det skete på et bestyrelsesmøde lige efter en ekstraordinær generalforsamling, hvor der blev valgt nye repræsentanter fra de tre ejerkommuner Kalundborg, Slagelse og Sorø.

Louise Hauge Gliese afløser Poul Buur, Drøsselbjerg, der før jul meddelte, at han ikke ønskede at fortsætte.

Den nye bestyrelse består af seks politiske repræsentanter, to fra hver kommunalbestyrelse/byråd. Samt seks repræsentanter fra turismeerhvervet, to fra hver af de tre ejerkommuner.

Fra Kalundborg er de politiske repræsentanter for de kommende fire år Kristine Olsen (S) og Martin Schwartzbach (DF), begge nyvalgte. Fra Slagelse fortsætter Lis Tribler (S), mens Knud Vincents (V) afløser Troels Christensen (LA).

Sorø repræsenteres af Anne Madsen (S), genvalgt, og Martin Jørgensen (C) nyvalgt.

Fra erhvervet er repræsentanterne Birgitte Dinesen, Kragerup Gods, (der efterfølgende blev valgt til næstformand), Torben Berner, Vesterlyng Camping, Louise Hauge Gliese, Comwell Klarskovgaard, Per Thuesen, Slagelse Turistforening, Charlotte Sabroe, Sorø Kunstmuseum og Lars Mortensen, Støvlet Katrines Hus.

Louise Hauge Gliese har siddet i bestyrelsen i et år, og har blandt andet været med til at ansætte den nye direktør Jens Müller.

- Efter lidt turbulente år oplever jeg, at vi er ved at have fundet vores fremtidige retning. Jeg glæder mig til at være en del af VisitVestsjællands fremtidige rejse til gavn for vores gæster, turismeerhvervet og vores lokalsamfund i al almindelighed, siger den nye formand efter valget.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk