23. september 2020
Louise Gliese Hauge og den nye hotelchef Mikkel Kroustrup foran den arkitektoniske perle, som Comwell Klarskovgaard er. Chefskiftet sker i god ro og orden, hvor Louise Gliese Hauge bruger januar til at sætte sin afløser ind i driften. Foto: Anders Ole Olsen.
Louise Gliese Hauge og den nye hotelchef Mikkel Kroustrup foran den arkitektoniske perle, som Comwell Klarskovgaard er. Chefskiftet sker i god ro og orden, hvor Louise Gliese Hauge bruger januar til at sætte sin afløser ind i driften. Foto: Anders Ole Olsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hotelchef har sagt op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hotelchef har sagt op
Slagelse - 18. januar 2020 kl. 09:37
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Louise Hauge Gliese har sagt sin stilling op efter uenighed med bestyrelsen om strategien for de to Comwell-hoteller i Korsør.

Uenighed kan føre til meget. Således også en opsigelse. Den har hotelchef for Comwell Korsør på Ørnumvej og Comwell Klarskovgaard i Korsør Lystskov 48-årige Louise Hauge Gliese valgt at aflevere.

Hun har sidste arbejdsdag med udgangen af januar, hvor måneden bruges til at sætte sin afløser 43-årige Mikkel Kroustrup ind i driften af de to Comwell-hoteller i Korsør.

Han tiltrådte 1. januar efter at være headhuntet til stillingen. Han forlod en stilling som chef for Horisont Hotel & Konference i Aarhus og bor privat i Grenaa.

Ikke sige så meget

- Jeg ved ikke, hvad jeg nu skal lave. Og helst vil jeg ikke sige så meget om min opsigelse ud over, at jeg og bestyrelsen blev uenige om strategien, siger Louise Hauge Gliese.

Hun har senest været chef for begge Comwell-hoteller i Korsør, hvor der har været en del udskiftninger af chefer på Comwell Korsør, indtil ledelsen af de to Comwell-hoteller blev slået sammen med Louise Hauge Gliese som hotelchef for knap et år siden.

Foruden fælles ledelse er synergien med to af hotelkoncernens 15 danske hoteller og konferencecentre placeret i Korsør også udnyttet personalemæssigt og salgsmæssigt.

Samlet nåede Louise Hauge Gliese at bestride jobbet som hotelchef i fem år og fire måneder. Længst tid alene som chef for Comwell Klarskovgaard.

I alt er der 65 beskæftigede på de to hoteller.

Uddannet tjener

Louise Hauge Gliese blev oprindeligt ved et tilfælde uddannet som tjener, hvorefter hun videreuddannede sig og steg i graderne og endte som hotelchef.

Hun har tidligere også været formand for bestyrelsen i Visit Vestsjælland, der i dag hedder Destination Sjælland. Hun er fortsat aktiv og medlem af bestyrelsen i Volleyklubben Vestsjælland,

- Jeg vil fortsat engagere mig i lokalområdet, og med to børn på gymnasiet i Slagelse har vi ingen planer om at flytte fra Korsør, siger Louise Gliese Hauge.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk