9. august 2020
41-årig hotelansat anklages for at have dækket over rufferi. Han udlejede værelser til en 21-årig mand over 120 gange, velvidende at de var tiltænkt prostituerede. Foto: Carsten Lysdal
41-årig hotelansat anklages for at have dækket over rufferi. Han udlejede værelser til en 21-årig mand over 120 gange, velvidende at de var tiltænkt prostituerede. Foto: Carsten Lysdal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hotel stod for systematisk udlejning af værelser til prostituerede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hotel stod for systematisk udlejning af værelser til prostituerede
Opdateret 06. maj 2019 kl. 07:05
Slagelse - 06. maj 2019 kl. 06:00
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 21-årig mand, pt. placeret bag stive gardiner i Storstrøms Fængsel, lejede fra 1. september sidste år og to måneder frem værelser på stribe på Hotel Only Sleep i Slagelse.

Ifølge politiet skulle han dog ikke selv bo på det tidligere Hotel Antvorskov, hvor en nu 41-årig ansat lod førstnævnte indlogere sig »ikke under 120 gange«, som det fremgår af anklageskriftet, der på onsdag sender dem begge en tur i Retten i Næstved.

arrow Læs også: »Frække Tanja« er tjekket ud af Hotel Only Sleep

I stedet blev værelserne brugt til prostituerede, der angiveligt nåede at have utallige mænd med under lagenerne. Anklagemyndigheden ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi nedlægger således, ud over fængselsstraf, påstand om konfiskation af rundt regnet 156.000 kroner. Og formentlig mere, som efterforskningen skrider frem.

Det er det udbytte, den førnævnte 21-årige ruffer menes at have nydt i forbindelse med sin bordelvirksomhed, som den 41-årige hotelmedarbejder ifølge politiet kendte alt til.

Den ansatte risikerer op til et års fængsel eller bøde for sin påståede medvirken til rufferi, der er en overtrædelse af straffelovens §233, stk. 3.

Den 21-årige mand, der sidder fængslet, kan imidlertid vente et noget kraftigere hammerslag, hvis han altså kendes skyldig i anklageskriftets to punkter, der er direkte møntet på ham.

Han tiltales først og fremmest for at have drevet rufferivirksomhed, idet han ifølge anklageskriftet stod for systematisk udlejning af værelser til prostituerede. Det gjaldt på såvel hotellet på Trafikcenter Allé i Slagelse Syd som i et sommerhus, der ligeledes blev brugt.

Prisen, glædespigerne skulle betale ham, var 1000 kroner om dagen, og faldt de ikke rettidigt og som aftalt, faldt der brænde ned.

Således lyder det i anklageskriftet, at den 21-årige flere gange tog kontakt til en håndfuld prostituerede, som han truede og afpressede.

- Vi plejer ikke at gentage os: Hvis du skal arbejde i Slagelse, koster det 1000 om dagen. Indtil videre er du overvåget, lød det i en besked fra august på hjemmesiden Sexpiger.dk.

På app'en Snapchat har han ligeledes forsøgt sig med vendinger, der ikke efterlader megen tvivl om, at der altså er og var tale om afpresning.

- Jeg sværger. Når du bliver fanget, bliver det ikke godt, skal han blandt andet have skrevet, ligesom den 21-årige den 8. november på telefonsvarer indtalte: »Du skal ikke fucke med os mere, din narrøv.«

Herefter krydrede han angiveligt korrespondancen med detaljen, at kvinden, som var en slags administrator og bordelmutter, skulle stoppe med at sende pigerne til et motel i Støvring.

- Du skal sende flere piger til Slagelse. Bedst for dig.

arrow Slagelse-hotel vil forbedre sit image
02. november 2019 kl. 06:15 Opdateret: kl. 17:37
arrow Prostituerede fornøjer fortsat kunder på Slagelse-hotel
26. oktober 2019 kl. 06:25 Opdateret: kl. 19:34
arrow Afpressede prostituerede på lokalt hotel: Her er dommen
16. maj 2019 kl. 06:00 Opdateret: kl. 07:32
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk