21. februar 2019
Hotel Antvorskov er solgt til JN Meat efter at have været til salg i flere år.
Hotel Antvorskov er solgt til JN Meat efter at have været til salg i flere år.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hotel solgt til kødgrossist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hotel solgt til kødgrossist
Slagelse - 15. august 2018 kl. 09:35
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

John Nielsen, indehaver af kødgrossist-virksomheden JN Meat, er nu også blevet hotelejer. JN Meat har nemlig netop købt Hotel Antvorskov på Stop 39, fremgår det af en udsendt meddelelse fra EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Hotellet blev bygget tilbage i 2002, da 19 hovedsageligt lokale forretningsfolk fandt sammen om projektet i forbindelse med indvielsen af Transportcenter Stop 39 tæt på motorvejen.

Ingen af investorerne havde nogen forudsætninger for at drive et sådant hotel, men havde alle et ønske om at sætte noget i gang i kølvandet af afviklingen at storebæltsfærgerne og den ny indviede Storebæltsbro.

De første 50 værelser blev taget i brug i 2002, og allerede i 2009 måtte man udvide til i alt 82 værelser. Værelserne er indrettet som dobbeltværelser og familieværelser med plads til 2 voksne og 2 børn alle med bad og toilet.

I de sidste flere år har der årligt været en udlejning på ca 12.000 værelser om året, hvilket svarer til ca 18.000 gæster årligt.

I investor-kredsen har der dog længe været enighed om, at tiden var inde til at andre må overtage. Faktisk har hotellet været til salg i et par år hos en anden ejendomsmægler.

Den seneste udbudspris har ligget på omkring 30 millioner kroner.

Læs mere i Sjællandske torsdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk