11. april 2021
Halskov Færgehavn er det helt store projekt og fokusområde for §17,4-udvalget »Korsør ? byen møder vandet«, men den 9. maj kan interesserede komme til åbent hus og informationsmøde og høre mere om alle udvalgets projekter. Pressefoto
Halskov Færgehavn er det helt store projekt og fokusområde for §17,4-udvalget »Korsør ? byen møder vandet«, men den 9. maj kan interesserede komme til åbent hus og informationsmøde og høre mere om alle udvalgets projekter. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hør mere om Korsørs fremtid med havet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hør mere om Korsørs fremtid med havet
Slagelse - 27. april 2017 kl. 10:06
Af Mette Kjær Nielsen

Der er mulighed for at høre mere om alle de projekter, som udvalget »Korsør - byen møder vandet« arbejder med, når udvalget den 9. maj inviterer til både åbent hus og informationsmøde i Korsør Kulturhus, hvor alle interesserede kan høre mere om de 10 projekter, som udvalget p.t. arbejder med.

- Vi ved alle, at Korsør er et dejligt sted at bo, besøge og drive virksomhed i. Vi har kysten med strandene, flådestationen, erhvervshavnen, lystbådehavnen, noret og færgehavnen. Udvalget har arbejdet med, hvordan vi kan bruge dem til udvikle vores erhvervsliv og tiltrække nye borgere, besøgende og virksomheder, siger formand for udvalget Hans-Jørn Andersen.

Også andre projekter
Det mest kendte projekt, som udvalget arbejder med, er Halsskov Færgehavn, hvor ideen er skabe et vandsportscenter i verdensklasse. Men udvalget har lavet en udviklingsplan, hvor der i alt er 10 forskellige fokusområder. Udover vandsportscentret drejer det sig blandt andet om lystbådehavnen og stationsbyen ved Korsør Station.

- Vandsportscentret har potentialet til at blive et fyrtårn for Korsør. Men det er langt fra det eneste, vi har arbejdet med. Derfor inviterer vi borgerne inden for den 9. maj og fortæller om alle de spændende projekter, siger Hans-Jørn Andersen.

Arrangementet kommer til at foregå i Korsør Kulturhus af to omgange.

Mellem klokken 12 og 17 er der åbent hus, hvor folk kan komme forbi, når det passer, se en lille udstilling og få en snak med kommunens folk. Klokken 18 er der informationsmøde, hvor udviklingsplanen præsenteres med mulighed for at stille spørgsmål.

Vil man gerne med til informationsmødet om aftenen, skal man tilmelde sig til elpar@slagelse.dk senest den 7. maj af hensyn til mad og drikke.

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk