29. oktober 2020
Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjemmerøver truede 85-årig med koben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjemmerøver truede 85-årig med koben
Opdateret 20. september 2020 kl. 10:55
Slagelse - 20. september 2020 kl. 10:50

På en adresse i Fasanhaven i Korsør blev en 85-årig kvinde lørdag aften klokken 21.37 overrasket af en gerningsmand, der trængte ind i hendes stuelejlighed. Gerningsmanden forlangte at få penge, samtidigt med at han truede hende med et koben. Efter at have gennemrodet lejligheden løb han fra stedet medbringende et mindre kontantbeløb. Gerningsmanden beskrives som en 20-30-årig mand, cirka 170-180 centimeter høj med mørkt hår, der muligvis var halvlangt og tilbagestrøget, halvkraftig af bygning og iført en rød sweater/hættetrøje uden påtryk eller andet, mørke bukser med lommer på siderne, sorte sko af mærket »Nike Air«, mørk hue, mørkt klæde for munden, mørke uldne handsker, og han talte dansk med accent.

Efter at have forladt gerningsstedet løb han til en bil, som holdt i nærheden. Det drejer sig formentlig om en mørkegrå Toyota eller VW Polo-lignende hatchback. Han kørte herefter fra stedet mod Halskovvej, hvor bilen drejede mod nord.

Politiet er interesseret i at høre fra vidner, der har gjort sig iagttagelser i området eller måtte have viden om identiteten på gerningsmanden.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk