20. januar 2019
Hjemmehjælperen var punkteret, efter hun havde ramt noget ukendt ved de mange udgravninger. Mens hun ventede på hjælp,angreb ukendte bilen med Slagelse Kommunes logo på siden ved at kaste en sten gennem bagruden. Foto: Helge Wedel
Hjemmehjælperen var punkteret, efter hun havde ramt noget ukendt ved de mange udgravninger. Mens hun ventede på hjælp,angreb ukendte bilen med Slagelse Kommunes logo på siden ved at kaste en sten gennem bagruden. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjemmehjælper angrebet med stenkast på Motalavej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjemmehjælper angrebet med stenkast på Motalavej
Opdateret 18. januar 2018 kl. 08:35
Slagelse - 18. januar 2018 kl. 05:51
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ukendte smed en sten gennem bagruden på den kommunale bil, hvori en kvindelig hjemmehjælper sad på Motalavej og ventede på vejhjælp, fordi hun var punkteret. Glassplinter fra den smadrede rude gav hjemmehjælperen et mindre blødende snitsår på næsen.

arrow Læs også: Sag om stenkast på Motalavej henlagt

Den voldsomme episode fandt sted mandag aften på Motalavej. Det bekræfter politiet og ældrechef i Slagelse Kommune Marianne Kristensen over for Sjællandske. Politiet har dog ikke oplysninger om snitsåret. De betragter sagen som hærværk.

Stenangrebet på den kommunale medarbejder i bilen med Slagelse Kommunes logo på siden skulle angiveligt ikke have været til offentlighedens kendskab. Politiet har ikke medtaget stenkastet i deres døgnrapport. Sjællandske erfarer, at kommunen blot internt har orienteret udvalgte om stenkastet mod hjemmehjælperbilen.

- Hjemmehjælperen har anmeldt episoden til politiet. Hun er naturligvis chokeret, men hun mødte på arbejde dagen efter, siger Marianne Kristensen, der håber via dialog at komme problemet med stenkast mod kommunale biler på Motalavej til livs.

Ældrechefen oplyser, at det nu er besluttet, at borgere på Motalavej indtil videre kun kan få besøg, når der er to hjemmehjælpere i bilerne.

Politikommissær Flemming Jensen ved lokalpolitiet i Slagelse bekræfter angrebet med stenkast på bilen, der har Slagelse Kommunes logo på siden.

- Vi har modtaget en anmeldelse. Episoden fandt sted mandag klokken 21.53, hvor der bliver kastet en sten gennem bilens bagrude, da den holder ud for Motalavej 62 og afventer vejhjælp, fordi den er punkteret efter at have ramt noget ukendt i forbindelse med de mange udgravninger i området, siger Flemming Jensen til Sjællandske. Han foræller, at politiet ikke har oplysninger om, at hjemmehjælperen skulle være ramt i ansigtet af glasskår.

Han opfordrer eventuelle vidner til stenkastet om at kontakte politiet på 114.

arrow Politikere frygter for »svenske tilstande«
01. februar 2018 kl. 06:13 Opdateret: kl. 20:46
arrow Efter stenkast - hjemmeplejebiler skal have mærker på
23. januar 2018 kl. 07:04 Opdateret: kl. 16:44
arrow Uskarpt politi i sag om stenkast mod hjemmehjælper
20. januar 2018 kl. 07:53 Opdateret: kl. 16:05

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk