19. maj 2019
Stridens adresse. Lejere og udlejer er rygende uenige på Lindevej i Slagelse. Forleden blev politiet tilkaldt.
gallery icon

Se billedserie

Stridens adresse. Lejere og udlejer er rygende uenige på Lindevej i Slagelse. Forleden blev politiet tilkaldt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hidsig udlejer på jagt efter husleje: Politi tilkaldt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hidsig udlejer på jagt efter husleje: Politi tilkaldt
Opdateret 07. januar 2019 kl. 08:58
Slagelse - 07. januar 2019 kl. 08:42
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet blev forleden kaldt til Lindevej i Slagelse, hvor en udlejer angiveligt så anledning til at inddrive manglende husleje på en noget ilter facon.

arrow Læs også: Afviser at betale husleje i protest mod udlejer

Konflikten mellem lejere og udlejer har tilsyneladende stået på længe i en ejendom med tre lejere, der ifølge kommunen består af ulovlige lejligheder, hvis fejl og mangler skal udbedres inden februar.

Torsdag var det imidlertid den manglende husleje, der var omdrejningspunktet, og som udlejeren var på jagt efter. Og det foregik tilsyneladende ganske højrøstet.

- Det er så vanvittigt. Måtte ringe, da de stod og var ved at sparke hendes dør ind. Senere kunne jeg høre råb dernedefra. Politiet var heldigvis hurtige, siger Cira Nielsen, der bor over lejeren, som fik besøg af udlejeren.

Politikommissær Peter Flannum-Larsen, lokalpolitiet i Slagelse, bekræfter, at der torsdag var en noget ophidset stemning, da ordensmagten ankom.

- Vi var derude, og patruljen fik talt parterne til ro, siger politikommissæren, som tilføjer, at man kørte uden at tage nogen med.

- Desuden er det heller ikke politiets opgave at udrede problemer med husleje. Men de blev bedt om at opføre sig ordentligt, oplyser han.

Ifølge den pågældende udlejer, Suzan Gulfirat, er det dog overdrevet, når politi og overbo taler om et optrin af den kaliber, der beskrives.

- Det var stille og roligt, og i øvrigt havde det intet med Cira Nielsen at gøre. Hun blev bedt om at blande sig udenom, siger udlejeren.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk