5. marts 2021
En læge forbinder knivofrets sår, mens en politimand sørger for lys ved at holde sin lommelygte højt oppe. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

En læge forbinder knivofrets sår, mens en politimand sørger for lys ved at holde sin lommelygte højt oppe. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hevet ud af bil og stukket med kniv i hoved og ben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hevet ud af bil og stukket med kniv i hoved og ben

En yngre mand blev tirsdag eftermiddag hevet ud af sin bil af to mænd og stukket med kniv.

Opdateret 19. januar 2021 kl. 21:37
Slagelse - 19. januar 2021 kl. 18:19
Af Helge Wedel

Et blodigt opgør fandt tirsdag eftermiddag kort efter klokken 16.30 sted ud for Thiesens Allé 33 i Korsør, hvor en yngre mand af anden etnisk herkomst end dansk blev hevet ud af sin bil af to andre mænd - ligeledes af anden etnisk herkomst end dansk.

Haltede ud på vejen

Den sårede mand haltede efter overfaldet ud på vejen foran varebilen fra Stop Spild Lokalt med Benjamin Erichsen bag rattet, der tilfældigt kom kørende efter overfaldet.

- Han åbnede døren og satte sig ind. Han sagde, at han var stukket med kniv i det ene ben og i hovedet, og han nævnte også nogle navne på dem, der havde gjort det, siger Benjamin Erichsen til Sjællandske. Han så en bil køre fra stedet, mens han fik tilkaldt politi og ambulance.

Den sårede mand blev sat ved trappen ned til kælderen til boligblokken, hvor han bor. En læge fra en lægebil var først fremme og forbandt hans sår, mens en politimand holdt sin lommelygte over knivofret så lægen bedre kunne se. Lægen bad ham også om at trække vejret roligt helt ned i maven. Med forbinding om hoved og ben og ved fuld bevidsthed blev han lagt på en båre og kørt væk i ambulancen.

Politiet fik hurtigt spærret et større område af som gerningssted, så kørsel på Elme Allé ikke var muligt.

Opgør om hashbetaling

Ifølge en beboer nær den knivstuknes lejlighed i den blok, han blev overfaldet foran, er der formentlig tale om et opgør grundet manglende betaling for hash.

Kendt »hashbule«

Andre beboere fra boligområdet oplyser til Sjællandske, at det er velkendt, at boligblokken, hvor den overfaldne bor, rummer en »hashbule«, som det beskrives, fordi der helt åbenlyst ryges meget hash - blandt andet fra altanen, så alle kan se det.

Det var ved 18-15-tiden ikke muligt for Sjællandske at få kontakt til vagthavende ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Video: Presse-fotos.dk
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk