16. januar 2019
Størsteparten af publikum var kvinder, så herrerne var i høj kurs.- Og de er alle singler, skæmtede konferencier Morten Hass Augustsen.
gallery icon

Se billedserie

Størsteparten af publikum var kvinder, så herrerne var i høj kurs.- Og de er alle singler, skæmtede konferencier Morten Hass Augustsen.
Foto: KIM BRANDT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Herrerne hittede på modeshow

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Herrerne hittede på modeshow
Slagelse - 13. april 2018 kl. 06:05
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De var unge og ældre, de var små og større - og alle havde de flot og moderigtigt tøj på, da de torsdag aften tog turen ned af catwalken i Vestsjællandscentret for øjnene af omkring 200 betalende gæster, hvoraf omkring 90 procent var kvinder. De havde hver givet en 50'er for at få et smugkik på forårets lokale mode, et lille glas boblevand og lidt lækker tapas.

Klokken 19 var alle sådan set klar til selve showet, hvor der også var en DJ klar til at give lidt ekstra stemning. Men sådan lidt ud af det blå skulle man åbenbart først spise tapas. Og det var vel at mærke efter, alle havde sat sig godt til rette. Ikke den store ulykke, men det skabte ventetid og lang kø ved tapas-bordet.

Samme bord indeholdt dog så mange lækre ting, at modegæsterne tog det hele ganske afslappet, og som altid i Danmark var folk gode til at afvikle køen pænt og ordentligt.

I mellemtiden kunne konferencier Morten Hass Augustsen så læse op på de mange indslag, som begyndte en lille halv time efter.

En efter en dukkede modellerne op i de spritnye gevandter, og de fleste så ud til at hygge sig bravt på catwalken.

- Her kommer vores mandlige modeller, som iøvrigt begge er singler, sagde Augustsen kækt til det kvindlige publikum, som kvitterede med store smil og klapsalver.

Naturligvis var der også undertøjsmodellerne, som Morten Hass også kommenterede:

- Flot ser det ud, ja, flot ser det ud, lød det anerkendende fra konferencien.

Og ja, det var et rigtig flot show med masser af flot tøj, som alle interesserede bagefter kunne se nærmere på, idet de lokale forretninger holdt ekstra åbent efter modeshowet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk