21. november 2018
G-strengen i Skovsøgade har livemusikken på plakaten hver eneste weekend. Slagelseanerne er dog svære at få ind ad døren, indrømmer ejer Michael Dall.  	Foto: Carsten Lysdal
G-strengen i Skovsøgade har livemusikken på plakaten hver eneste weekend. Slagelseanerne er dog svære at få ind ad døren, indrømmer ejer Michael Dall. Foto: Carsten Lysdal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her trives livemusikerne - men hvor er gæsterne?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her trives livemusikerne - men hvor er gæsterne?
Slagelse - 13. maj 2017 kl. 09:00
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er svært at opdrage folk. Det erkender Michael Dall, som i august 2015 åbnede Cozy Loungebar i Skovsøgade, men et år senere ændrede navn på sin beværtning.

Da kom »G-strengen« ind i billedet med en tydelig reference til en beklædningsdel, men faktisk er fokus mere på strengeinstrumenterne, som sætter musikalsk kulør på stedets repertoire faktisk hver eneste weekend.

Selvfølgelig udover de øvrige af rytmikkens instrumenter, som får Slagelses nye sted for livemusik til at glimte.

Lokale musikere bakker nemlig op om stedet, som var det deres eget øvelokale, og lige netop det faktum er Michael Dall stolt over. Livemusikken finder sted fredag og lørdag fra klokken 22-01.

- Det kunne være fedt, at vi fik et sted, som Postholderen var førhen. Det er det, vi forsøger at skabe, og jeg synes bare, det er fedt med opbakningen fra musikerne, siger Michael Dall.

Hvad der imidlertid skaber en hørbar disharmoni, er opbakningen fra alle dem, som musikerne og bartendere betjener: Gæsterne.

Dem er der ikke mange af, og faktisk er det for tiden så grelt, at stedets fremtid synes dyster.

- Slagelse er en spøgelsesby. Vi forsøger at skabe et fedt sted igennem musikken, og det er helt unikt, at vi kan have livemusik, så lad os da bakke op, når vi nu engang har det, lyder det fra Michael Dall, som i maj og juni har stribevis af udelukkende lokale bands og musikere på plakaten. Det har han haft lige siden åbningen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk