16. juni 2019
- Udgifterne er blevet for store i forhold til indtægterne, siger Steen Jensen, der sammen med Jesper Petersen ejer blandt andet Punkt 1 forretningen i Skælskør.
gallery icon

Se billedserie

- Udgifterne er blevet for store i forhold til indtægterne, siger Steen Jensen, der sammen med Jesper Petersen ejer blandt andet Punkt 1 forretningen i Skælskør.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her lukker Punkt 1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her lukker Punkt 1
Opdateret 17. januar 2019 kl. 09:10
Slagelse - 17. januar 2019 kl. 06:41
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En »æra« med hvidevarer i Skælskør kører nu på sidste vers, efter at der tirsdag kom skilte med ophørsudsalg op i Punkt 1 butikken på Bakkenborgvej 8.

Her har forretningen haft til huse siden 2005, alle årene med Søren Hvidtfeldt som bestyrer. Men senest 1. maj vil forretningen blive lukket.

Det oplyser Steen Jensen, der sammen med Jesper Petersen ejer Punkt 1 forretningerne i Slagelse, Skælskør, Ringsted, Asnæs, Gørlev og Kalundborg.

- Udgifterne er simpelthen blevet for store i forhold til indtægterne. Vi er jo med i en kæde, hvor vi har store udgifter til markedsføring, og disse udgifter er til en vis grad afhængige af, hvor mange butikker vi har. Og da det især de sidste par år er gået tilbage for butikken i Skælskør, har vi måttet træffe beslutningen om lukning, siger Steen Jensen.

Han oplyser, at butikken vil være åben lige så lang tid, som det tager at få solgt varelageret. Dog vil man senest lukke til maj, da lejemålet er opsagt pr. 1. juni.

Formand for Skælskør Erhvervsforening, Pia Kimer Jacobsen, beklager lukningen.

- Det er da rigtig ærgerligt. Både for butikspersonalet og for handelslivet i Skælskør, hvor vi har brug for en forretning som Punkt 1, siger Pia Kimer Jacobsen, der appellerer til ejerne af butikken om måske at overveje at bevare butikken i Skælskør, eventuelt i andre lokaler.

Steen Jensen siger dog hertil, at der ikke er noget problem med lokalerne.

- Men vi er jo sat i verden for at tjene nogle penge, så vi kan betale lønningerne til personale i vore butikker. Derfor bliver vi nødt til at lukke i Skælskør, siger Steen Jensen.

Han oplyser, at både bestyrer Søren Hvidtfeldt og butiksassistent Lasse Jensen fra 1. juni overflyttes til Punkt 1 butikken på Japanvej i Slagelse.

Steen Jensen og Jesper Petersen overtog Punkt 1 butikkerne i Skælskør og Slagelse i 2014. Steen Jensen oplyser, at man i nogle år siden da har haft en ordning med Punkt 1 om at betale mindre i markedsføringspenge for butikken i Skælskør.

Men denne ordning er udløbet, og derfor må butikken i Skælskør altså snart dreje nøglen af økonomiske grunde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk