23. marts 2019
Fra Gentofte til Slagelse. Slagelses nye kommunaldirektør hedder Frank E. Andersen.
Fra Gentofte til Slagelse. Slagelses nye kommunaldirektør hedder Frank E. Andersen.
Foto: Hans Soendergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her er Slagelses nye kommunaldirektør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her er Slagelses nye kommunaldirektør
Slagelse - 26. juni 2018 kl. 11:00
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra 1. september hedder kommunaldirektøren i Slagelse Kommune Frank E. Andersen. Det er et enigt ansættelsesudvalg, der har peget på den nuværende kommunaldirektør i Gentofte Kommune som ny mand i spidsen for administrationen i Slagelse Kommune.

arrow Læs også: Nyansat topchef hilses velkommen

Frank E. Andersen har været i Gentofte Kommune siden 2006, først som direktør og efterfølgende som kommunaldirektør. I Gentofte er han blandt andet kendt for at have ændret ledelsesstrukturen, så der er mindre hierarki, og mere fokus på, at opgaven skal sætte holdet - tanker, der vækker begejstring i Slagelse Kommune.

- Frank har skabt markante resultater på områder, som er meget interessante for Slagelse, herunder hans erfaringer med borgerinddragelse. Jeg er sikker på, at han med sin stil og fokus på samarbejde kan være med til at føre den kommunale organisation i en retning, hvor vi bliver endnu bedre til at servicere borgerne, siger borgmester John Dyrby Paulsen (S), der glæder sig til at byde den nye kommunaldirektør velkommen på rådhuset.

Det er et markant skifte fra Gentofte til Slagelse, og netop forskellene og udfordringerne har været drivkraften bag Frank E. Andersens ønske om at komme til Slagelse Kommune.

- Slagelse er en kommune i vækst og med et meget stort potentiale, og det potentiale vil jeg gerne være med til at indfri. Der er et politisk ønske om blandt andet at drøfte mulighederne for at komme tættere på borgerne og inddrage borgerne i beslutningerne, og det arbejde ser jeg også frem til at være en del af. Jeg har altid lagt stor vægt på at skabe resultater ved samarbejde i og med organisationen, og det vil også være min tilgang i Slagelse, siger Frank E. Andersen.

Også fra medarbejderside hilses ansættelsen af den nye kommunaldirektør velkommen.

- Frank har en stærk ledelsesprofil, og jeg har en forventning om, at han vil prioritere inddragelsen af medarbejderne højt i bestræbelserne på at samle hele organisationen til fremtidens udfordringer. Han kommer til en organisation med dygtige medarbejdere, og fra medarbejdersiden ser vi frem til at løfte organisationen sammen med ham, siger Per Haugaard, fællestillidsrepræsentant og med i ansættelsesudvalget.

Frank E. Andersen er 58 år gammel, bosiddende i hovedstadsområdet og gift med overlæge Marianne Sjølin. Sammen har de tre voksne børn.

Frank E. Andersen er officersuddannet fra Forsvarsakademiet og har 25 års erfaring fra forsvaret bag sig, hvor han sluttede som major. I 2001 skiftede han uniformen ud med en stilling som direktør i Greve Kommune, og han har været i den kommunale verden lige siden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk