12. juli 2020
Jesper D. Jensen måtte køre stafetten tilbage til Korsør i bil, efter at den var havnet i Slagelse. Den tidligere topbokser løb kun med fem kilometer på grund af en knæskade, mens Ahmad El Ahmad løb hele turen på 18,7 kilometer fra Korsør til Slagelse. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Jesper D. Jensen måtte køre stafetten tilbage til Korsør i bil, efter at den var havnet i Slagelse. Den tidligere topbokser løb kun med fem kilometer på grund af en knæskade, mens Ahmad El Ahmad løb hele turen på 18,7 kilometer fra Korsør til Slagelse. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Heltestafet var ved at komme på afveje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Heltestafet var ved at komme på afveje
Slagelse - 30. juni 2020 kl. 22:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det gik ikke helt efter planen, da Heltestafetten omtalt i mandagsavisen skulle løbes fra Korsør til Slagelse af den tidligere topbokser Jesper D. Jensen, i dag leder af Fitness1 i Slagelse, og topklasse amatørbokseren Ahmad El Ahmad fra Korsør Bokseklub.

Stafetten kom nemlig ved at komme på afveje og var faktisk på vej til København med toget, fortæller Henriette Madsen fra Børneulykkesfonden, som står bag initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark.

- En togfører skulle have stafetten med fra Nyborg til Korsør, hvorefter den skulle hentes af Ahmad El Ahmad på Korsør Station klokken 15. Det lykkedes dog ikke for de to at finde hinanden, mens toget holdt på stationen, så stafetten fortsatte mod Slagelse, fortæller Henriette Madsen.

Herefter blev der ringet frem og tilbage, og det blev aftalt, at togføreren skulle lægge stafetten af i Slagelse. Her blev den så hentet af Jesper D. Jensen, der bor i Slagelse, og kørt tilbage til Korsør.

- Det skete i god tid inden starten klokken 17, fortæller Henriette Madsen.

Flere Slagelse-løbere

Jesper D. Jensen gjorde dog ikke Ahmad El Ahmad selskab på den 18,7 kilometer lange tur til Slagelse.

- Jeg har pådraget mig en knæskade, så derfor løb jeg kun med de sidste fem kilometer ind til Fitness 1. Ahmad El Ahmad løb hele vejen, fortæller Jesper D. Jensen.

Ved Fitness 1 blev stafetten overtaget af Anne Sofie Elsner og Line Glindvad Andersen, der sørgede for at løbe den de 24,7 kilometer til Alsted ved Sorø.

Herfra blev den tirsdag morgen løbet videre til Slimminge af den kun 12-årige Slagelse-løber Clara Marie Oxlund, der løb sit første halvmaraton. Senere tirsdag nåede stafetten så København.

Formålet med aktiviteten var at samle penge ind til Legeheltene. Det skete ved at sponsorer betalte kilometerpenge.

Henriette Madsen oplyser, at der blev indsamlet knap 10.000 kroner på de strækninger, som de lokale løbere var involveret i.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk