4. april 2020
Det er en fest at fejre fastelavn, syntes Spiderman her vist. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Det er en fest at fejre fastelavn, syntes Spiderman her vist. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helte, fantasi- og Disneyfigurer stod sammen om at »befri katten«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helte, fantasi- og Disneyfigurer stod sammen om at »befri katten«
Slagelse - 22. februar 2020 kl. 16:16
Af Solveig Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skælskør: Det var ikke julens trængsel og alarm, der gjorde sig gældende på lageret i SuperBrugsen i Skælskør lørdag formiddag. I stedet var der trængsel og alarm på grund af fastelavn, og et mylder af udklædte børn var klar til at give de i sidste ende tre tønder det afgørende slag. For egentlig var der kun hængt to tønder af træ op mellem lagerreolerne, men med et væld af især små udklædte bysbørn, blev der hurtigt taget initiativ til at få hængt en ekstra tønde op i pap, som de kunne få lov at slå løs på i kampen om »at befri katten«, der i denne omgang i stedet var en pose slik til hvert barn.

Og én efter én blev der gået til den. I rækkerne, der måtte sno sig gennem lageret, stod både Spiderman, Oluf, en maler, en dåse Nutella, dinosaurussen af slægten Triceratops, Mickey Mouse, en pressefotograf og et væld af Disney-Anna´er og Elsa´er.

Alle lige ivrige efter at blive enten dagens dronning og/eller konge eller opnå hæder for at være den bedst udklædte dreng eller pige i sin aldersgruppe.

Formiddagens fastelavnsarrangement i SuperBrugsen, der foregik lunt og tørt inden døre på en ellers våd og stormfuld dag, stod brugsens bestyrelsen for.

Og i samarbejde med Skælskør Erhvervsforening fik alle børn efter endt tøndeslagning udleveret et tomt fastelavnsris, som de efterfølgende ved at gå fra butik til butik i byen hver især støt og roligt fik fyldt med lækre og søde sager, som det sig netop hør og bør til et rigtigt fastelavnsris.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk