16. januar 2018
Helle Blak, byrådsmedlem i Slagelse for SF, har en fyringssag og politianmeldelse kørende for åbent tæppe. Pressen vidste besked før hende selv, og nu taler hun ud i Sjællandske. Anklager om frås og snyd er grundløse, mener hun. Foto: Jens Christian Bachmann
Helle Blak, byrådsmedlem i Slagelse for SF, har en fyringssag og politianmeldelse kørende for åbent tæppe. Pressen vidste besked før hende selv, og nu taler hun ud i Sjællandske. Anklager om frås og snyd er grundløse, mener hun. Foto: Jens Christian Bachmann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helle Blak taler ud: Jeg er uskyldig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helle Blak taler ud: Jeg er uskyldig
Opdateret 18. marts 2017 kl. 08:43
Slagelse - 18. marts 2017 kl. 06:00
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sjældent har et rådhus været så tavst, som tilfældet er i sagen om politianmeldte Helle Blak (SF). Og sjældent har hovedpersonen selv været så chokeret over avis- og presseomtaler samt kommunens behandling af hende, som hun har været de seneste to uger.

arrow Læs også: Borgmester beklager over for fyret byrådsmedlem

- Faktisk ved jeg ikke, hvad jeg er blevet politianmeldt for. Jeg må ikke se indholdet i den anmeldelse, så det er kun i medierne, herunder i Sjællandske, at jeg kan læse om mit liv, fordi ikke alle har respekt for tavshedspligt, fortæller den sygemeldte leder af Rosenkildegårdens Ungdomscafé i Slagelse, som i forrige uge kunne læse om sin egen fyreseddel og efterfølgende politianmeldelse i Sjællandske. Uden selv reelt at vide noget.

- Og faktisk er jeg slet ikke fyret endnu, så jeg blev meget forundret, da jeg kunne læse, at nogle skulle have lækket den oplysning. Og at jeg pludselig blev politianmeldt, blev alle andre også orienteret om, før jeg selv blev det. Men hør nu her, jeg har ikke snydt. Jeg kunne aldrig drømme om at tage noget fra nogen, fortæller Helle Blak, som i Sjællandske lørdag kan fortælle, hvordan hun bliver anklaget for frås og fifleri, men at mange af informationerne først er nået pressen - og derefter hende selv.

Hun skyder i samme forbindelse anklagerne ned og forklarer, at man hos Rosenkildegårdens Ungdomscafé i Slagelse og Basen i Korsør har gjort, som man gør i mange andre klubber. Og at hun skulle have haft fingrene i kommunekassen, afviser hun blankt.

- Du kan ikke få betalt regninger, uden de sendes ind centralt, hvor de godkender. Og vi har i øvrigt aldrig haft anmærkninger, så hvorfor starter hele denne maskine nu, spørger hun og henviser til de anonyme henvendelser, som lige for tiden tærer på kræfterne, mens hun og Slagelse Kommune forhandler i forhold til afskedigelsessagen.

Den forhandling er endnu ikke slut.

Læs mere i Sjællandske lørdag

arrow Advokat om »bizar« sag: Det er rendyrket chikane
14. september 2017 kl. 07:00 Opdateret: kl. 21:50
arrow Helle Blak: - Giv mig en undskyldning
14. september 2017 kl. 06:00 Opdateret: kl. 21:55
arrow Efter fyreseddel til Blak: »Ingen fyres uden grund«
31. marts 2017 kl. 18:38 Opdateret: kl. 19:19

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk